HomeoMINI: Objektív tünetek, azaz milyen szer rejtőzik a „pókerarc” mögött?

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoMINI: Objektív tünetek, azaz milyen szer rejtőzik a „pókerarc” mögött?

Webinárium homeopatáknak, orvosoknak, tanácsadóknak, homeopátiát tanulóknak és gyógyszerészeknek.

Lehet, hogy úgy gondoljuk, hogy már sokat tanultunk vagy szinte már mindent ismerünk egy adott homeopátiás szerről, egy alkatról, de mégis össze tud zavarni minket az, ha a kliens más és más szerekre jellemző információkat ad közre vagy a tünetei más és más szerre mutatnak.

Sokat számít a repertorizáció, de vajon jól értjük azt, hogy mit jelent az, ha egy tökéletes kinézetű úriember sétál be hozzánk a rendelőbe vagy konzultációra és keresztbe teszi a lábát, amikor helyet foglal a székben, vagy ha a betegünknek sápadt az arca, duzzadt a felső ajka vagy éppen folyamatosan igazgatja az övet a dereka körül?

Ahogy a régi nóta mondja, „megismerni a kanászt ékes járásáról, elől fűzött bocskoráról, tarisznyaszíjáról”, de vajon a homeopátiás anamnézis felvétel alatt is tudatosul, hogy mit látunk magunk előtt és az mire utal? A sikeres kezelés egyik sarkalatos pontja és sikerfaktora az objektív tünetek megfigyelése és ezek felhasználása a szer kiválasztásánál. Az előadásban megismerkedünk néhány nagy polychrest szer (többek közt az Arsenicum album, az Argentum nitricum, a Sulphur, a Calcium carbonicum, stb.) főként az arcon látható objektív tüneteivel, hogy ezzel is elmélyítsük az adott szerekről már eddig is megtanult gyógyszerképet és sikeresebben tudjunk helyt állni a munkánkban.*

(*A képzés alatt nem lesz szó a Schüssler-féle arcdiagnosztikai szempontokról.)

Dr. Sasvári Ferenc a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület, a Terápia Natúra Alapítvány és a Homeopátiás Baráti Kör rendszeres előadója, aki többek közt egyedülálló materia medica tudásáról és repertorizációban való jártasságáról is ismert szakember.

A webinárium időpontja: 2023.10.26. (csütörtök) 19 óra (A webinárium felvételről korlátlan ideig visszanézhető!) (Az előadás időtartama: 60-90 perc.)

Előadó: dr. Sasvári Ferenc (homeopata orvos)

Részvételi díj: 3800 Ft

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben élőben szeretné megnézni a webináriumot,  a fizetésnek legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig be kell érkeznie rendszerünkbe. A később jelentkezők felvételről tekinthetik meg az előadást.

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak