HomeoTanoda

Kurzus kategória: HomeoTanoda

 • HomeoTanoda Plusz

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Plusz - 1 990 Ft /hó

  Havonta frissülő tartalom! Decemberi témánk: Ne emészd magad! – Homeopátiás segítség emésztési panaszokra. Fókuszban a székrekedés, puffadás, hasi görcsök és a gyomorégés. Kitekintő c. összeállításunkban Sábiánné Jánosi Anna Máriával beszélgetünk a mesék és a meseterápia erejéről, lehetőségeiről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szuromi András homeopata orvost hallgathatjuk meg az inzulinrezisztenica jeleiről és homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Ebben a hónapban a Fehérlófia c. népmese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert

 • HomeoTanoda

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda - INGYENES

  Nézd meg az első hónapok tartalmát díjmentesen! A HomeoTanoda egy közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Ha csatlakozol, havonta egy adott témában bővítheted tudásodat webináriumokkal, a homeopátia mellett megismerhetsz más izgalmas módszereket is, ezen kívül kvíz és még mese is vár Rád.

 • HomeoTanoda November

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda November - 2 500 Ft

  Lázban égve – Homeopátiás segítség lázas megbetegedésekre. Fókuszban a láz, fül- és arcüreggyulladás, és a „gennyes szerek”. Kitekintő c. összeállításunkban Mayer Mártával beszélgettünk az Ultrarövid Terápia és homeopátia kapcsolódásáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Sebő Zsuzsanna homeopata orvost hallgathatjuk meg az alvászavarok és az álmatlanság homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Ebben a hónapban A halhatatlanságra vágyó királyfi c. népmese főszereplőjének állapotára kerestünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda Október

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Október - 2 500 Ft

  Erre nem fogsz ráfázni! – Homeopátiás segítség meghűléses panaszokra. Fókuszban a nátha, köhögés, torokfájás. Kitekintő c. összeállításunkban Sebestény Tiborral beszélgetünk a Playback színház és homeopátia kapcsolódásáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Hegyi Sára életmód tanácsadót hallgathatjuk meg arról, mi található aroma- és fitoterápiás dobozában. Ebben a hónapban a Világszép nádszál kisasszony c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda Szeptember

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Szeptember - 2 500 Ft

  Vissza a közösségbe! – Homeopátiás segítség óvodai beszoktatásra, iskolai stresszre, vizsgadrukkra, nem csak gyerekeknek! Kitekintő c. összeállításunkban Szabó Krisztinával beszélgetünk a gyerekjógáról és annak jótékony hatásairól. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Gál-Kiss Orsolya kineziológust hallgathatjuk meg a Brain Gym módszeréről. Ebben a hónapban Az égig érő fa c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda Augusztus

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Augusztus - 2 500 Ft

  Te mire vagy allergiás? - Homeopátiás segítség allergiás panaszokra. Kitekintő c. összeállításunkban Sándorfi Tamás SzomatoDráma játékvezetővel és a Kafibi alapítójával beszélgetünk Dr. Buda László játékos, kreatív, érzelmekben és felismerésekben gazdag terápiás módszeréről, a SzomatoDrámáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szecsődi Ferencet hallgathatjuk meg arról, milyen homeopátiás szerekkel lehetünk társállataink segítségére utazáskor. Ebben a hónapban A csillagszemű juhász c. népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel.

 • HomeoTanoda Július

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Július - 2 500 Ft

  Ezt beveszi a gyomrod! - Homeopátiás segítség emésztési panaszokra (hányinger, hányás, hasmenés, utazási rosszullét). Kitekintő c. összeállításunkban Rádonyi Krisztinával beszélgetünk arról, hogy egy terápiás ülés során miként segítik a kliens minél jobb megismerését és megértését az olyan elemző módszerek, mint az alkatfunkció, kronobiológia és a rajzteszt. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szuromi Andrást hallgathatjuk meg a gluténérzékenységről. Ebben a hónapban A kőleves c. népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel.