HomeoTanoda

Kurzus kategória: HomeoTanoda

 • HomeoTanoda

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda - INGYENES

  Havonta frissülő tartalmak díjmentesen! Ha csatlakozol, az alapok mellett havonta egy adott témában bővítheted tudásodat webináriumokkal, s a homeopátia mellett megismerhetsz más izgalmas módszereket is. Májusi témánk: Intim ügyek - Homeopátiás segítség női panaszokra. Fókuszban a hólyaghurut, a PMS tünetek és a menzesz. Kitekintő c. összeállításunkban a Brain Gym módszerről beszélgetünk, meghallgathatsz egy előadást a fogantatás homeopátiás támogatási lehetőségeiről, érkezik a HomeoMese és a kvíz!

 • HomeoTanoda Kurzus

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda Kurzus - 9 500 Ft

  A 12 részből álló kurzus segítségével megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. Az előadások egymástól függetlenek, így önmagukban is jól hasznosíthatók, de ha lépésről-lépésre követed ezeket, nemsokára olyan érzésed lesz, mintha elvégeztél volna egy homeopátiás alaptanfolyamot. Témák: A homeopátia alapjai, elsősegély, meghűléses panaszok, lázas betegségek, allergia, emésztési panaszok, bőr- és hajápolás, fog- és szájápolás, szem akut megbetegedései, akut fejfájás, lelki immunerősítés.

 • HomeoTanoda: Akut fejfájás

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Akut fejfájás - 2 500 Ft

  Fel a fejjel! - Homeopátiás segítség akut fejfájásra. Kitekintő c. összeállításunkban Polgár Ágnessel beszélgetünk a Bowen technikáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Mátray Árpád homeopata állatorvost hallgathatjuk meg a kutyabajok homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Ebben a hónapban Az okos lány c. mese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: A szem akut megbetegedései

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: A szem akut megbetegedései - 2 500 Ft

  Szemrevaló szerek - A szem akut betegségeinek enyhítése homeopátiával. Kitekintő c. összeállításunkban Szendrei-Berta Zsófiával beszélgetünk a craniosacralis terápia módszeréről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szuromi András szülész-nőgyógyász, homeopata orvost hallgathatjuk meg a Hashimoto kór kezeléséről. Ebben a hónapban A mindentlátó kiárlykisasszony c. mese élesszemű királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: Fog- és szájápolás

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Fog- és szájápolás - 2 500 Ft

  Fogas kérdések - Fog- és szájápolás homeopátiával. Kitekintő c. összeállításunkban Gyurkó Noémivel beszélgetünk a művészetterápia módszeréről és lehetőségeiről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Agócs Gabriellát hallgathatjuk meg a transzgenerációs örökségünk párkapcsolatunkra való hatásáról. Ebben a hónapban A papucsszaggató királykisasszonyok c. mese hajnalig táncot ropó királylányainak állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: Bőr- és hajápolás

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Bőr- és hajápolás - 2 500 Ft

  Hozd formába magad! – Homeopátiás segítség bőr- és hajpanaszokra. Fókuszban a külsőnk! Kitekintő c. összeállításunkban Holik Tündével beszélgetünk a meseállítás lehetőségeiről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Simon Fiala Ágnest hallgathatjuk meg a depresszió formáiról és kezelési alternatíváiról. Ebben a hónapban a Holle asszony c. mese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert

 • HomeoTanoda: Emésztés 2.

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Emésztés 2. - 2 500 Ft

  Ne emészd magad! – Homeopátiás segítség emésztési panaszokra. Fókuszban a székrekedés, puffadás, hasi görcsök és a gyomorégés. Kitekintő c. összeállításunkban Sábiánné Jánosi Anna Máriával beszélgetünk a mesék és a meseterápia erejéről, lehetőségeiről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szuromi András homeopata orvost hallgathatjuk meg az inzulinrezisztenica jeleiről és homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Ebben a hónapban a Fehérlófia c. népmese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert

 • HomeoTanoda: Lázas betegségek

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Lázas betegségek - 2 500 Ft

  Lázban égve – Homeopátiás segítség lázas megbetegedésekre. Fókuszban a láz, fül- és arcüreggyulladás, és a „gennyes szerek”. Kitekintő c. összeállításunkban Mayer Mártával beszélgettünk az Ultrarövid Terápia és homeopátia kapcsolódásáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Sebő Zsuzsanna homeopata orvost hallgathatjuk meg az alvászavarok és az álmatlanság homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Ebben a hónapban A halhatatlanságra vágyó királyfi c. népmese főszereplőjének állapotára kerestünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: Meghűléses panaszok

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Meghűléses panaszok - 2 500 Ft

  Erre nem fogsz ráfázni! – Homeopátiás segítség meghűléses panaszokra. Fókuszban a nátha, köhögés, torokfájás. Kitekintő c. összeállításunkban Sebestény Tiborral beszélgetünk a Playback színház és homeopátia kapcsolódásáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Hegyi Sára életmód tanácsadót hallgathatjuk meg arról, mi található aroma- és fitoterápiás dobozában. Ebben a hónapban a Világszép nádszál kisasszony c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: Lelki immunerősítés

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Lelki immunerősítés - 2 500 Ft

  Vissza a közösségbe! – Homeopátiás segítség óvodai beszoktatásra, iskolai stresszre, vizsgadrukkra, nem csak gyerekeknek! Kitekintő c. összeállításunkban Szabó Krisztinával beszélgetünk a gyerekjógáról és annak jótékony hatásairól. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Gál-Kiss Orsolya kineziológust hallgathatjuk meg a Brain Gym módszeréről. Ebben a hónapban Az égig érő fa c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

 • HomeoTanoda: Allergia

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Allergia - 2 500 Ft

  Te mire vagy allergiás? - Homeopátiás segítség allergiás panaszokra. Kitekintő c. összeállításunkban Sándorfi Tamás SzomatoDráma játékvezetővel és a Kafibi alapítójával beszélgetünk Dr. Buda László játékos, kreatív, érzelmekben és felismerésekben gazdag terápiás módszeréről, a SzomatoDrámáról. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szecsődi Ferencet hallgathatjuk meg arról, milyen homeopátiás szerekkel lehetünk társállataink segítségére utazáskor. Ebben a hónapban A csillagszemű juhász c. népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel.

 • HomeoTanoda: Nyári emésztési panaszok

  Lecke kategóriában
  • HomeoTanoda: Nyári emésztési panaszok - 2 500 Ft

  Ezt beveszi a gyomrod! - Homeopátiás segítség emésztési panaszokra (hányinger, hányás, hasmenés, utazási rosszullét). Kitekintő c. összeállításunkban Rádonyi Krisztinával beszélgetünk arról, hogy egy terápiás ülés során miként segítik a kliens minél jobb megismerését és megértését az olyan elemző módszerek, mint az alkatfunkció, kronobiológia és a rajzteszt. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Szuromi Andrást hallgathatjuk meg a gluténérzékenységről. Ebben a hónapban A kőleves c. népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel.