Tanfolyami kitekintő

Ismerje meg homeopátiás partnereink tanfolyamait!

The Centre for Homeopathic Education in Budapest

CHE Budapest

A The Centre for Homeopathic Education (UK) magyarországi partnerintézménye, 2013-2019-ig CHE Homeopátiás Magániskola néven önálló iskolarendszerű képző, gyakorló, és kutató intézmény, 2019 óta pedig a brit CHE magyarországi képviselete és vizsgaközpontja.

Sikeres tanrendje ötvözi a hagyományos egészségügyi ismereteket a klasszikus és kortárs homeopátiás gyógyítás szilárd módszertani alapjaival, gyakorlati technikáival, gyógyszertanával, betegközpontú klinikai gyakorlatával, valamint naprakész tudományos kutatási eredményeivel. Tanulmányi programja keretében eddig több, mint száz magyar hallgató szerzett brit magándiplomát és több, mint 70 magyar felnőttképzési tanúsítványt.

A magyarországi CHE képviselet 2019 óta kizárólag vizsgáztatással foglalkozik; a brit CHE által kiállított homeopátiás magándiplomára felkészítő négyéves képzések Magyarországon jelenleg a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezésében folynak, az aktuális tanfolyamokkal kapcsolatban náluk lehet érdeklődni.

Magyar Homeopátiás Gyógyművészeti társaság

Társaságunk egy 2001 óta rendszeresen találkozó és közös tevékenységet végző, több kötetlen szálon összefonódó csoportosuláson alapszik, és a kétezerhatos esztendő elején alakult át Egyesületté. Igyekszünk összefogni mindazon szellemi erőket, akik a homeopátia szellemiségének figyelembe- vételével saját hivatásukban és életükben megvalósítani próbálják a tudomány, spiritualitás, művészet egységét. A homeopátiára nem csupán mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely hasznos, nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén.

A Társaság teret ad a homeopátia filozófiája és gyakorlata iránt érdeklődőknek, akik nem elsôsorban az orvosi gyakorlatból érkeznek, hanem tágabban értelmezve gyógyítói, nevelôi, művészi, segítô szellemi és gyakorlati tevékenységet fejtenek ki a világ jobbításának irányába.

A Társaság Homeopátiás Gyógyművészeti Iskolát is működtet a Hasonszenvészeti Szabadiskolát.

Aktuális hírek és tanfolyamok >>

MIHE – Magyar Integratív  Homeopátiás Egyesület

A Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület  2018. áprilisában alakult meg CHE magándiplomás homeopaták egy csoportjából. Céljaink között a szakma integrálása mellett a homeopátia népszerűsítése, a homeopata szakembe-rek  továbbképzése  és az érdeklődők alapszintű képzése áll.

Aktuális MIHE hírek és tanfolyamok >>

MHOE – Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület jelenlegi formájában 1991-től működik, az 1865-ben alakult Magyar Hasonszenvi Orvosegylet utódjaként. Egyesületünk önkénteseink munkáján alapuló, pártoktól független, közhasznú civil szervezet.
Fő célkitűzéseink a homeopátia mint komplementer gyógymód megismertetése a lakossággal, a homeopaták képzése és továbbképzése, a gyógymód magas színvonalú művelése és a homeopaták érdekeinek képviselete. 

Aktuális MHOE hírek és tanfolyamok >>

MKHOA – Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa

A Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítványa , az  MKHOA – 2012-től működik, fő célja a klinikai szemléletű homeopátia ismertetése és terjesztése.
Orvos és gyógyszerész előadóink elhivatottsággal és sok tapasztalattal oktatják, ismertetik, és használják a homeopátiát, ezt a szelíd gyógymódot.
A homeopátia az akadémikus orvosi kezelés mellett – tapasztalataink szerint – kiegészítő és hatékony terápia.

Aktuális MKHOA hírek és tanfolyamok >>