HomeoTanoda: Meghűléses panaszok

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Itt van az ősz, egyre hidegebbek a napok és egyre többen szenvednek meghűléses panaszoktól, akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó. Szerencsére a homeopátiának nagy hasznát vehetjük ezekben a betegségekben is, így ebben a hónapban megnézzük, milyen szerek állnak rendelkezésünkre a nátha, köhögés és torokfájás enyhítésében. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 20-30 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak, kvízünkben pedig tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Októberi webináriumok a meghűléses panaszok homeopátiás kezeléséről: 
  • Nátha, orrfolyás
  • Köhögés
  • Torokfájás
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Aroma- és fitoterápiás tippek

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Hegyi Sára életmód tanácsadó elárulja, hogy mi található aroma- és fitoterápiás dobozában.

3. Kitekintő: Playback színház és homeopátia

Októberi összeállításunkban Sebestény Tibor homeopatával és az M1M Akciócsoport Playback improvizációs színház színészével beszélgetünk a Playback színház és homeopátia kapcsolódásáról. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről és beszélgetőtársunkról bővebben ide kattintva olvashatsz.

4. HomeoMese: Világszép nádszál kisasszony

Ebben a hónapban a Világszép nádszál kisasszony c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 október

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

Az októberi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a Playback színház és a homeopátia kapcsolódása. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.