HomeoTanoda: Nyári emésztési panaszok

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Nem kell ahhoz egzotikus országba utazni, hogy egy-egy kellemetlenebb emésztési panasz árnyékolja be a napjainkat, elég, ha túl sok gyümölcsöt, vagy romlott ételből ettünk. Itt most tippeket kaphatsz ahhoz, mit tegyél hasmenés, hányás vagy utazási rosszullét esetén. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, kb. 20-30 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak, kvízünkben pedig tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz most meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók a HomeoTanoda oldalon regisztrálva ingyenesen elérhetők számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Webináriumok a nyáron gyakran előforduló panaszok homeopátiás támogatásáról: 
  • Hányás
  • Hasmenés
  • Utazási rosszullét
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Innen is számíthatsz egy új előadásra a sokakat érintő gluténérzékenységről.

3. Kitekintő: E havi összeállításunkban Rádonyi Krisztinával beszélgetünk arról, milyen elemzési módszereket használ segítő tevékenysége során, amikkel a hozzá fordulókat igyekszik a lehető legjobban megismerni. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod.

4. HomeoMese: Ebben a hónapban A kőleves című magyar népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel. A meséből kiderül, vajon mi a kő szerepe, milyen homeopátiás minőséget képvisel és hogyan segíti a hős útját. Mindezt a homeopátia szemszögéből elemezzük, így most megérthetünk egyet s mást arról az állapotról is, amikor egy kőből készült szerre lenne szükség. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 július

Hossz: 50 perc

A júliusi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a terápiás ülések során használatos elemző módszerek. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.