A HOMEOPÁTIA LEHETŐSÉGEI A POST-COVID TÜNETKÉPEK KEZELÉSÉBEN

India Nr 1. homeopata tanára először Magyarországon!

Dr. Gaurang Gaikwad világszerte az egyik legnépszerűbb homeopata tanár a hallgatói körében. Indiában megválasztották 2020-ban (a COVID évében!) az év innovatív homeopata tanárának! Ez hatalmas szó, egy olyan közel 1,5 milliárd lakosú országban, ahol ezt a területet külön minisztérium képviseli. A homeopata szakember az elmúlt években több száz homeopatát képzett a tanfolyamain, továbbá saját online oktatási platformot hozott létre. Sikeres tanfolyamokat tart gyakorló orvosok, homeopaták és a homeopátiával rokonszenvezők számára. A nemzetközi hírű Mumbai-i Klasszikus Homeopátia Akadémia oktatója, ahol a hallgatók különböző szinteken és témák szerint ismerhetik meg a homeopátia alkalmazási területeit. Együtt dolgozott Dr. Sankaran-nal és Dr. Sunirmal Sarkar világhírű homeopata mesterekkel, több könyvük elkészítésében jelentős szerepet vállalt.

Klinikai és oktatási munkája mellett négy nagyszerű könyv szerzője (A mentális rubrikák dekódolása; A nozódák és szarkódák materia medica-ja; valamint A repertorizáció művészete című műve az elmúlt években jelent meg), melyeket már adaptáltak francia, portugál és orosz nyelvre is. A negyedik angol nyelvű könyve épp most jelent meg „Homeopátiás stratégiák és térképek akut esetekre” címmel.
Munkájában és tanításaiban a klasszikus homeopátiát ötvözi a fejlettebb „birodalmi” megközelítéssel, hogy művészi módon, a homeopátia és az életmódváltás (étrend, mozgás, életmódbeli egyensúlytalanságok korrekciója) szinergiájában tudja kezelni a hozzá forduló betegeket.

Dr. Gaurang Mumbaiban, Indiában él és ott gyakorolja a homeopátiát. Ugyanakkor járja a nagyvilágot is, hogy minél több helyen ismertesse meg diákjait a homeopátia mélységeivel, kezelje a rászoruló betegeket és terjessze a homeopátia szeretetét.
Ha további információkra kíváncsi az előadó kapcsán, látogassa meg ezt a weboldalt.

Időpont: 2023. szeptember 29-30. (péntek-szombat)
Helyszín: Harmónia Palota (1088 Budapest, Múzeum u. 9. / emeleti nagyterem)
Előadó: Dr. Gaurang Gaikwad

A két napos képzés témái: post-COVID tünetek kezelése homeopátiával (oltások utáni állapotok kezelése, pajzsmirigy megbetegedései, autoimmun folyamatok kezelése, nőgyógyászati panaszok), materia medica, klinikai tippek, esetek, tapasztalatok.

Részvételi díj:
45 000 HUF vagy 115 EUR („pacsirta” jelentkezés: 2023. július 30-ig)
52 000 HUF / 130 EUR (normál ár)

A képzés angol nyelven, magyar konszekutív tolmácsolással kerül megrendezésre.

Ha nincs lehetősége Budapestre utazni az eseményre, válassza a LIVE STREAMING (élő közvetítés) opciót! Az eseményről felvétel NEM készül, de lehetősége van, a 2 napos rendezvényt otthon, fotelből végignézni, ha szeretné és ennek díját előzetesen átutalja számlánkra.
Ennek díja: 30 000 HUF / 75 EUR.

Minden résztvevő dr. Gaurang saját klinikai tapasztalatai alapján kidolgozott ingyenes post COVID-, pajzsmirigy- és nőgyógyászati e-formátumú repertóriumi összefoglalót kap ajándékba!

…és ez még nem minden! …kedvezménnyel lehet a képzésen megvásárolni majd a könyveit (köztük a frissen megjelent „Homeopátiás stratégiák és térképek akut esetekre” című újdonságot is) és kedvezménnyel lehet a helyszínen a további online kurzusaira jelentkezni