HomeoMINI: Érzelmileg labilis (borderline) és nárcisztikus személyiségzavar integratív megközelítése előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoMINI: Érzelmileg labilis (borderline) és nárcisztikus személyiségzavar integratív megközelítése előadás (felvételről)

Az előadás célja, hogy segítse a résztvevőket, gyógyítókat a személyiségzavarok felismerésében, megértésében, eligazodni a terápiás lehetőségekben. A személyiség szerveződésének zavarai átfedést mutatnak gyakran előforduló pszichiátriai kórképekkel, ezért kitérünk differenciáldiagnosztikájukra is.

Amikor rendelői környezetben szokatlannak, aránytalannak érzékeljük az egyén viselkedését, érzelmi reakcióit, gondolkodását, gyakran előfordul, hogy a másoknál bevált kommunikációs módszereink vagy terápiás próbálkozásaink csődöt mondanak.

A borderline és nárcisztikus személyiségzavarral élők jellegzetes kezelési igényekkel, panaszokkal jelentkeznek – komplex megsegítésük pszichoterápiás, homeopátiás, szükség esetén pszichiátriai gyógyszeres beavatkozásokkal is eredményes lehet. A webinárium résztvevői gyakorlatban jól alkalmazható, kompetenciájukat fejlesztő eszköztárat kapnak kézhez az említett terápiás arzenálból.

Dr. Katona Edit széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a lelki problémákkal összefüggő panaszok homeopátiás megközelítésében, ezen állapotok kezelésében. A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnöki tisztségét látta el 2014-2016 közt. A Homeopátia kézikönyve c. könyv társszerzője és számos szakcikk szerzője.

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:

  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak