HomeoKredit – A várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel E-learning képzés

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit – A várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel   E- Learning képzés szülésznőknek, védőnőknek, gyógyszerészasszisztenseknek és természetgyógyászoknak

Időpont:  folyamatosan

Akkreditáció: SZTK-A 20606/2023

Továbbképzés pontértéke:   10 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
11. Szülészeti ellátás szakmacsoport
12. Védőnői ellátás szakmacsoport
17. Természetgyógyászat szakmacsoport

Témáink: a váradósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel, a szülés közben  és a szülés után kialakult állapotok szereinek bemutatása eseteken keresztül.
Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.
Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált e learning oktatás keretében. A tanfolyam vizsgával zárul.

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pontjelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a tananygaok (leckék) az oldal alsó részén találhatók. Az egyik lecke tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
  • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
  • A kredit jelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tatralmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjünk egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
  • Bármi probléma és kérdése esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak