HomeoKredit – Újszülöttek és csecsemők online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Újszülöttek és csecsemők – E- learning  képzés védőnőknek, szakdolgozóknak

Komplementer megoldások az újszülött és kora csecsemőkor betegségei kezelésében

Időpont: folyamatosan

Továbbképzés pontértéke: akkreditálás alatt!
A kurzus vizsgával zárul.

Témáink: hematómák, szájpenész, bukás, reflux, rhinitis, orrdugulás, köldökcsonk, pelenkakiütés, kólika, csuklás, fogzás, bőrproblémák kezelése homeopátiával

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.
Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált oktatás keretében.

A képzés nyilvántartási száma: akkreditálás alatt!
Kredit érték:

Akkreditált szakmacsoportok:

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E learning tan-folyam menete? Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően értestést kapnak a befizetésről és ezzel elérhetővé válik számukra a tananyag a Tanfolyam.terapianatura.hu oldalon 60 napon keresztül. Ezzel párhuzamosan bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A teszt többször is kitölthető, ellenőrizhető és beküldhető. A teszt 80%-os teljesítése jelenti a tanfolyam sikeres elvégzését. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt. A határidő lejárta után, illetve a beküldött sikeres teszt elfogadása után a tananyag és a teszt a felületek nem lesznek elérhetőek, csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után. A tanfolyam sikeres elvégzéséről értesítést küldünk és kiállítjuk a kredit igazolást, melyet szintén elküldünk Önnek.

A tanfolyam anyagát megtalálja letölthető illetve nyomtatott formában a Tananyagok menüpont alatt, melyek megvásárlásával elektronikus vagy nyomtatott tananyagaink birtokába kerülhet.

Leckék