Doktor Mami: Nátha és hurutok kezelése homeopátiával (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Doktor Mami: Nátha és hurutok kezelése homeopátiával

Ingyenes webinárium az érdeklődő nagyközönség és szakemberek számára

A hideg idő beköszöntével elindul a „takonykór” minden gyermekes családban. A nátha pedig természeténél fogva „ragadós,” így nemcsak a gyermekek, de gyakran a felnőttek is érintettek lesznek. Az iskolából vagy a munkából való kimaradás pedig csak további problémákat okozhat. Mit tegyünk, hogy pikk-pakk kijöjjünk egy-egy téli nyavalyából? Mikor, mire érdemes odafigyelni, ha érintettek vagyunk? A nátha, a torokgyulladás, egyéb gyakori hurutos betegségek melyik szakaszában melyik szerre utalnak a tünetek, mi fog nekünk segíteni? Mit érdemes megkérdeznünk a családtagunktól vagy magunkon megfigyelnünk, ha érintettek vagyunk? Melyek azok az állapotok, amivel okvetlen érdemes orvoshoz fordulni?

Dr. Sebő Zsuzsanna az előadásában a legfontosabb szereket bevált indikációk szerint ismerteti úgy, hogy az ekkor megszerzett információk a későbbi otthoni napi rutinban is hasznosíthatók legyenek gyermekeink kezelésekor ugyanúgy, mint saját magunk számára.

A szakember gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Több mint 25 éve alkalmazza a homeopátiát gyógyítói praxisában.

Hitvallása az integratív medicina, azaz mindig a megfelelő terápiát válasszuk; azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek.

A doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója; nagyszerű előadó, aki kellően gyakorlatias módon adja át tudását a szakmai- vagy nagyközönség számára.

Előadó: dr. Sebő Zsuzsanna (gyermekgyógyász, homeopata)

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:

  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak