HomeoTanoda: Lázas betegségek

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Visszavonhatatlanul megérkezett az ősz, egyre rövidebbek a nappalok, kevesebb a fény, és ezzel párhuzamosan egyre több a meghűléses és egyéb megbetegedés is. Előző hónapban a nátha, köhögés és torokfájás szereit ismerhettük meg, ebben a hónapban pedig folytatjuk azoknak a szereknek a bemutatásával, amelyek a láz, fül- és arcüreggyulladás enyhítésében segíthetnek nekünk. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 15-25 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak. A havi kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Novemberi webináriumok: 
   • Láz I.
   • Láz II. (magas, hirtelen láz)
   • Fülgyulladás
   • Arcüreggyulladás és „gennyes szerek”
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Alvászavarok és álmatlanság

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Sebő Zsuzsanna homeopata orvos beszél az alvászavarok és álmatlanság homeopátiás kezelési lehetőségeiről.

3. Kitekintő: Ultrarövid Terápia és a homeopátia

Novemberi összeállításunkban Mayer Mártával beszélgetünk Dr. Buda László egyéni módszeréről, az Ultrarövid Terápiáról és annak homeopátiával való kapcsolódásáról. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz

4. HomeoMese: A halhatatlanságra vágyó királyfi

Ebben a hónapban A halhatatlanságra vágyó királyfi c. népmese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 november

Hossz: 35 percNehézség: Könnyű

A novemberi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája az Ultrarövid Terápia és a homeopátia kapcsolódása. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.