Doktor Mami: Felkészülés a parlagfűszezonra előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött webinárium mindenkinek, aki a pollenallergiában érintett vagy olyan betegekkel, kliensekkel dolgozik, akik a szénanátha tüneteitől szenvednek .

A parlagfű, más néven Ambrosia artemisiaefolia Észak-Amerikából származó invazív növényfaj, amely a múlt század hetvenes éveitől kezdve fokozatosan az egyik legelterjedtebb gyomnövénnyé vált hazánkban. Többnyire július 10. után kezdődő virágzása idején hatalmas mennyiségű pollent termel és tömegesen augusztus és szeptember hónapban okoz allergiás tüneteket az erre érzékenyeknél. A parlagfű pollenekre allergiások száma folyamatosan növekszik, amely több faktornak „köszönhető”, így többek közt a szervezetbe került környezeti mérgek, de a fokozott stressz is közrejátszanak a kialakulásában. Az allergia autoimmun folyamatnak tekinthető, így kezelése komplex kihívások elé állítja a szakembert és az allergia tüneteitől szenvedőnek sem könnyű kordában tartania a saját tüneteit, melyek évről évre egyre csak erősödhetnek.

Dr. Orosz Ágnes az előadásában arra vállalkozik, hogy bemutatja a parlagfű allergia kapcsán a hazai helyzetet és végig veszi annak tüneteit. Beszélni fog a tünetek allopátiás kezelési útjáról, a keresztallergiákról és ennek kapcsán az orális allergia szindrómáról. Mindezek után a homeopátiás terápia lehetőségeit veszi sorba, így részleteiben szó lesz a megelőzésről és a tüneteknek megfelelő kezelési lehetőségekről, a legfontosabb szerek bevált indikációk szerinti használatáról, annak érdekében, hogy az elhangzott információk a későbbi otthoni napi rutinban is hasznosíthatóak legyenek.

Előadó: dr. Orosz Ágnes (gyermekgyógyász, homeopata)

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:

  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom