Doktor Mami: Mit tehetünk daganatos, rákos hozzátartozónkért a gyógyulása érdekében?- előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Doktor Mami: Mit tehetünk daganatos, rákos hozzátartozónkért a gyógyulása érdekében?

Webinárium érintetteknek és családtagjaiknak, természetgyógyászoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, gyógyszerészeknek, orvosoknak és homeopatáknak.

Gyakran halljuk, olvashatjuk, hogy Magyarországon a daganatos betegségek és a rákos betegségekkel összefüggő halálozások száma jelentősen meghaladja az európai átlagot. Igaz, hogy a statisztika folyamatosan változik és a halálozási arányszám folyamatosan csökken, de sajnos, azt mindenki tapasztalhatja, hogy ez a kérdés szinte össztársadalmi probléma, hisz alig van olyan család, akinek ismeretségében ne lenne daganatos beteg vagy maga nem lett volna valamikor érintett ebben a kórban.

A daganatos, rákos megbetegedésből való gyógyulás komoly kihívás elé állítja az érintetteket és a szakembereket egyaránt, mivel számos tényezőn múlik, hogy sikeres legyen a kezelési folyamat és tartósnak legyen tekinthető a gyógyulás.

Most lehetőségünk van megismerkedni azzal, hogy miképp gondolkodik erről az integratív és holisztikus orvoslás. Megtudhatjuk, hogy milyen alternatív, támogató lehetőségeink vannak a diagnózis közlésének pillanatától, az esetleges műtét vagy a kemo- vagy sugárterápia kísérete alatt, az onkológiai kezelések során. Ismeretekre tehetünk szert annak kapcsán, hogy miképp támogatható a beteg immunrendszere és hogyan fokozható a szervezet öngyógyító képessége hasonló esetekben.

Dr. Jónás Eszter a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) korábbi elnöke, az onkológiai adjuváns homeopátiás orvosi terápia szakértője. Fő kutatási területe az egészséges életmód és táplálkozás, a felborult hormonális egyensúly visszaállítása valamint a daganatmegelőzés lehetőségei és a rákos-, daganatos kórképek gyógykezelése. A témában megjelent több szakkönyv szerzője.

Regisztrálj programunkra, ha a témában a családtagod, a barátod, az ismerősöd érintett, vagy te magad keresed a kiegészítő terápiás lehetőségeket a teljes körű gyógyulás érdekében! Hívd meg ismerősödet, akinek fontosak lehetnek a fenti információk, hogy ne maradjon le erről a hiánypótló és egyedi előadásról!

Előadó: dr. Jónás Eszter (homeopata orvos)

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben élőben szeretnéd megnézni a webináriumot,  a fizetésnek legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig be kell érkeznie rendszerünkbe. A később jelentkezők felvételről tekinthetik meg az előadást.

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom