Doktor Mami: A magnéziumpótlás kérdései. Mit? Miért? És hogyan? előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A programot szeretettel ajánljuk szakembereknek és laikus érdeklődőknek egyaránt, különös tekintettel édesanyáknak, szellemi foglalkozásúaknak, immunhiányos állapotban lévő betegeknek, sportolóknak, edzőknek, szülésznőknek, dietetikusoknak, természetgyógyászoknak, gyógyszerészeknek, orvosoknak és homeopatáknak.

Az előadó nevét sokaknak már nem szükséges bemutatni, ugyanis innovatív szellemiségben összeállított vitamin-készítményeiért, étrend-kiegészítőiért egyre népesebb tábor rajong. Szakmai tudásáról és hitelességéről, felkészültségéről újító szellemiségű táplálkozás és életmód tematikus írásaiból valamint a „8 perc Bence” című podcast előadásaiból győződhetünk meg. Egy-egy összetettebb téma kifejtése, annak alaposabb megértése azonban több időt is igényelhet és kitől tanulhatnánk többet, jobban arról, hogy mikor és milyen típusú magnézium-pótlásra van szükségünk, mint tőle, aki egyetemi, orvosoknak szóló előadásokat is tart szakembereknek, hatóanyag szakértőként!

A magnézium hiány meglehetősen általános jelenség. A Mg pótlás sokat tud javítani a szervezet hatékony működésén, főleg az izomzat, szív- és érrendszer, immunrendszer, csontozat, stressz tűrés esetében. Bence ezen előadásában a Mg pótlás módjaira helyezi a hangsúlyt, így a hallgatóságának az optimális Mg-szint étkezéssel való eléréséről és a Mg-kiegészítés módjairól fog beszélni.

Hatalmas a zűrzavar abban, hogy melyek a jól hasznosuló Mg formák és hogy egyáltalán melyik terméknek mennyi a hatóanyagtartalma. Melyek azok, melyek érzékeny gyomrúaknak is megfelelő (laxatív hatás jellemző), illetve mi a teendő, ha valaki semmilyen Mg kiegészítőt nem tolerál és az étkezéssel elfogyasztott Mg bevitelt sem tudja megoldani…

Időpont: 2023. március 1.  szerda 19 óra. Az előadás felvételről visszanézhető korlátlan ideig.*

Előadó: Szabó Gál Bence, a GAL Vital SynergyTech Kft. alapítója, a GAL vitaminok és étrend-kiegészítők márka megálmodója és tudományos termékfejlesztője.

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben élőben szeretné megnézni a webináriumot,  a fizetésnek legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig be kell érkeznie rendszerünkbe. A később jelentkezők felvételről tekinthetik meg az előadást.

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom