Doktor Mami: A depresszió formái és kezelési alternatívái előadás (felvételről)

Depresszió
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Dr. Simon Fiala Ágnes homeopata orvos, de dolgozott mentőorvosként, coach-ként, trénerként is. A CEDH szakmai szervezet oktatója és előadója. Több szakkönyv lektoraként is ismert, így többek közt Philip Bailey Homeopátiás pszichológia című könyvét is ő lektorálta. Jelenleg homeopátiás, önismereti, életvezetési és pszichoterápiás tanácsadással foglalkozik. Miről lesz szó az előadásában?

A depresszió genetikájáról, a problémát létrehozó tényezőkről (család, környezet, kötődési minták), a depresszió megnyilvánulási formáiról, típusairól, a testi betegségekkel való összefüggéseiről. Arról, hogy a diagnosztikát hagyjuk a szakemberre, de melyek azok a fontos jelek, amik alapján érdemes komolyan venni ezt az állapotot és segítséget kérni. Beszélni fog arról is, hogy mik ennek az állapotnak a valós veszélyei (pl. egészségromlás, egzisztenciális hanyatlás, szociális izoláció, …öngyilkosság). Felvetődik a kérdés, hogy hol van a homeopátiás beavatkozás lehetősége és annak határai? A webináriumon résztvevők választ kaphatnak arra is, hogy melyek a speciális esetek (pl. gyermekágyi depresszió, egyéb testi betegségekhez társuló depresszió),melyek ma a kezelés lehetőségei (gyógynövények, kínai orvoslás, homeopátia, pszichoterápia különféle típusai), végül a felvetett témákhoz kapcsolódóan saját, válogatott eseteiből is bemutat néhányat.

Előadó: dr. Simon Fiala Ágnes

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom