Mit üzennek a fogaink (szerveink működéséről, lelkünk állapotáról, életfeladatainkról)? felvételről

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Dr. Papp Huba online előadása (felvételről) 

Webinárium mindenkinek, aki szeretné jobban megérteni a fogai „üzenetét”: holisztikus fogászati ellátásban részesülőknek, arra nyitottaknak, fogorvosoknak, orvosoknak, gyógyszerészeknek, homeopatáknak, antropozófusoknak, természetgyógyászoknak és mindezeket tanulóknak!

A külvilág és a belsőnk kapujában őrt álló fogaink nemcsak a jó rágást szolgálják, hanem itt száll ki a szó és az ének, őket szorítjuk össze, amikor küzdünk, és ők villannak elő minden egyes mosolyunknál…a fizikai létünk és kiegyensúlyozott lelkünk meghatározói ők. De a fogaink ennél többet is tudnak: eddigi életünk emlékművei, rávilágítanak sorsunkra, megmutatják életfeladatainkat. Jelzést adnak szerveink működéséről, hol vannak a „gyenge pontjaink”, és egyben lehetőséget adnak, hogy életmódbeli változtatásainkkal megelőzzünk betegségeket. A foghiányok, a gyökérkezelések, a fogpótlások, a különböző harapási rendellenességek mind-mind beszélnek nekünk, hozzánk szólnak…

Előadásomban részletekbe menően feltárom a fogaink üzenetét, és az elméleten kívül számtalan gyakorlati tanáccsal is szolgálok majd. Segítségemre lesz a homeopátia, az antropozófia, a kínai medicina és az ayurvéda is. Szó lesz a Dentozófiáról, a még alig ismert természetes fogrendezési módszerről, amikor saját izmainkkal segítünk a fogívünk kialakításában. 25 éves holisztikus fogászati tapasztalaim szintézise lesz ez az előadás, sok esetbemutatással. Szeretettel várok minden kedves Érdeklődőt a magam és a Terápia Natúra Alapítvány munkatársai nevében az online előadásomra!

Időtartama: 90 perc/alkalom + kérdések megválaszolása a webináriumi felvétel levetítése után max. 90 percben, azaz az esemény hossza összesen 120-180 perc.)

A webinárium a 2024. január 19-i Magnet Házban megtartott rendezvény professzionális videofelvétele, az előadó prezentációs anyagaival kiegészítve. A webinárium végén az Előadó bejelentkezik élőben és a résztvevők kérdéseit részletesen megválaszolja.

Előadó: dr. Papp Huba (holisztikus fogorvos, homeopata)

Részvételi díj: 7 800 Ft (2 alkalom).

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Tegye a kosárba és vásárolja meg a kiválasztott előadást.
  • A rendszer visszaigazoló emailt küld az megadott címre. (érdemes megjegyezni a felhaszálónevet és jelszót)
  • A vásárlást követően 36 órán belül emailben küldjük el az eseményre való csatlakozáshoz a linket. Ha ez nem érkezik meg, kérjük írjon nekünk a jelentkezes@terapianatura.hu címre.
  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak