Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra – KÖNYV

3 000 Ft

Kategória:

Leírás

Szerzők: Michèle Boiron, François Roux

Hasznos tanácsokat és terápiás sémákat ad a mindennapi életben gyakran fellépő egészségügyi problémák kezelésére. Könnyen, praktikusan forgathatja e könyvet a homeopátia iránt érdeklődő laikus és a szakember is.

„A könyv szándékosan tömör és célratörő jelleggel készült, így lefedi a leggyakrabban előforduló klinikai helyzeteket. Minden helyzet kétféleképpen: egy összefoglaló lap és egy döntéselőkészítő folyamatábra segítségével kerül bemutatásra. Célunk, hogy a könyv értékes segédeszközük legyen a kezdő homeopátiás tanácsadóknak, ugyanakkor a gyakorlottabbak is mindennek utána tudjanak nézni benne.Ez a kiadvány nagyon hasznos tanácsokat és terápiás sémákat ad a mindennapi életben gyakran fellépő egészségügyi problémák kezelésére. Könnyen, praktikusan forgathatja e könyvet a homeopátia iránt érdeklődő laikus és a szakember is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek e mellékhatás mentes, de hatékony gyógymódot, ami a betegségek gyógyulásához és a jó egészséghez hozzásegít.”

Dr. Zarándi Ildikó belgyógyász, homeopátiás orvos (CEDH Hungária Homeopátia Oktató szervezet igazgatója)

„Amikor először – még franciául – olvastam a könyvet, meglepett, hogy mennyire találóak az ajánlások, protokollok. Jómagam a világ legnagyobb repertóriumát fordítottam angol nyelvből magyarra, így tudom mit jelent homeopátiás szempontból szinte úszni az adatokban, elveszettnek lenni a rengeteg ismeretben. Ezért is örültem ennek a könyvnek, különösen a fordításnak, hiszen kapaszkodót jelent a mindennapi gyógyszertári gyakorlatban, mégpedig a szerzők és tanítványaik nagyon nagyszámú klinikai tapasztalata alapján.”

Gábor Fruzsina PhD (szakgyógyszerész, homeopata)

Szerzők: Michèle Boiron, François Roux
Fordította: Edimart Tolmács- és Fordítóiroda
Szakmai lektor: dr. Gábor Fruzsina
Felelős szerkesztő: dr. Böszörményi Nagy Klára
Tördelés, nyomdai előkészítés: Digitaltosh Kft.
Nyomdai munkálatok: AduPrint Kiadó és Nyomda Kft.

Tulajdonságai:

  • Puhafedelű, spirálos
  • Terjedelem: 114 oldal
  • Kiadó: SpringMed Kiadó Kft.
  • Megjelenés időpontja: 2011. május 18.
  • Nyelvezet: Magyar
  • ISBN: 978-963-9914-96-4
  • ISSN: 2061-4748

Áfa tartalom

Az általunk kínált termékek Áfa tartalma különböző. A feltüntetett árak mindig bruttó fogyasztói árak.
tanfolyamok Áfa mentesek, így a feltüntetett árak kerülnek kiszámlázásra.
tananyagok fogyasztói ára 5% Áfa köteles, feltüntetett ár  tartalmazza az áfa összegét is , melyet a számlán és az összesítésen megjelenítünk.