A Homeopátia Ünnepe – kombinált bérlet

69 000 Ft

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A Homeopátia Ünnepe – kombinált bérlet

Dr. Samuel Hahnemann születésnapját híres nemzetközi előadók szemináriumával, dokumentumfilm ősbemutatóval és a Hahnemann-díj átadásának gálaestjével ünnepeljük a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület, a Terápia Natúra Alapítvány és a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezésében.

Programok:

Dr. Gaurang Gaikwad: A férfi
Időpont: április 12.-13. péntek-szombat, Harmónia Palota, Budapest
Dr. Roberto Petrucci és Németh Viktória: Vízivilág
Időpont: április 14. vasárnap, Harmónia Palota, Budapest
Hahnemann díjkiosztó gála és a Homeopathy – another way film díszbemutatója
Időpont: április 13. szombat 17:00-tól
A kombinált bérlet ára: 69 000 Ft, mely jogosít a három nap előadásainak meghallgatására (személyesen) és a részvételre a díjkiosztó gálán és állófogadáson.

Részletes program:

A Homeopátia Ünnepe – Dr. Gaurang Gaikwad: A férfi 
Időpont: 2024.04.12.-13. 9.30-17.00

Dr. Gaurang Gaikwad másodjára tér vissza hazánkba egy olyan tematikájú képzéssel, amelyről ritkán lehet hallani!

Férfi egészség:  A férfi alkatok feltárása különböző életkorokban, vesekő és pajzsmirigyproblémák férfiaknál, endokrin problémák, életmód, szív-egészségügy, gyomorfertőzéses kórképek (májtályog, ascites, diverticulitis, stb.), fekélyes vastagbélgyulladás és vírusos hepatitis, a prosztata egészségének és patológiájának megértése, hormonális egyensúlyhiány: Tesztoszteron és ösztrogén, bőrgyógyászati esetek férfiaknál. Kevésbé ismert gyógyszerek, nozódák és szarkódák, valamint, miazmatikus minták.

A második napon pedig: a meddőségi problémák fizikai és érzelmi tényezői, azoospermia, oligospermia és hydrocele, az alopecia, az ízületi problémák és a sportsérülések kezelése, neurológiai problémák férfiaknál és stroke után kialakuló kórképek, maszturbáció, pornófüggőség, közösségi média-függőség, destruktív, mazochista, szadomazochista viselkedésformák homeopátiás megközelítése. Kényelmes konzultációs terek kialakítása férfi páciensek számára valamint egyéb kórképek és „Out of box” megközelítési mód.

A Homeopátia Ünnepe – Dr. Gaurang Gaikwad: A férfi – az előadás felvétele, utólag megnézhető, elérhető a rendezvény utáni héten.
A Homeopátia Ünnepe – Dr. Roberto Petrucci és Németh Viktória: A víz titkai: A vízi világ jellegzetes témái és homeopátiás szerei
Időpont: 2024.04.14. vasárnap 9.30- 17-30.
A vízi világ szerei közül a homeopátiában leginkább a puhatestűek a közismertek és jól alkalmazottak – gondoljunk csak a Sepiára.
A puhatestűek mellett azonban más fontos élőlények is megtalálhatóak a vízi állatvilágban. Ott vannak például a vizet fő élethelyként használó halak és vízi emlősök. Vagy ott vannak azon állatok is, melyek már elhagyták a vízi közeget, mint fő élőhelyet, ugyanakkor továbbra is szorosan kötődnek hozzá. Itt gondolhatunk egyes hüllőkre, rovarokra, madarakra vagy egyéb emlősökre, illetve az ezekből készült szerekre is.
És ha már víz a téma, akkor eszünkbe juthatnak további birodalmak is, hiszen a víz például rengeteg növénynek is otthont ad. A növényi birodalomból is számos gyönyörű és érdekes homeopátiás szert kaptunk, legyen az akár egy tó fenekén élő hínár, vagy egy gyönyörű pompában, szirmait kinyitó lótusz virág.
Április 14-én a víz világába fogjuk elkalauzolni a résztvevőket. Bemutatjuk a víz, mint élőhely közös jellemzőit, elmerülünk a vízi botanikába, a vízi növényi birodalom alcsoportjaiba, valamint az állati birodalomból érintjük a halak és vízi emlősök csoportját is.
Bemutatott eseteink jól illusztrálják majd, hogy a praxisban miként tudjuk felismerni a vízi szereket, illetve azt, hogy a kezelési terv kialakításánál leginkább milyen betegségekben gondolhatunk elsősorban vízi szerre.
A Homeopátia Ünnepe – Hahnemann díjkiosztó gála és a Homeopathy – another way című film díszbemutatója
Első alkalommal kerül sor a Samuel Hahnemann díj ünnepélyes átadására, melyet a homeopátiás szakma ajánlása alapján egy szakmai döntőbizottság ítél oda annak a kollégának, aki sokat tett a gyógymód elismertségéért, oktatásáért, terjesztéséért Magyarországon. A díjátadó után állófogadással és beszélgetéssel ünnepel együtt a homeopátiás szakma.
Samuel Hahnemann születésnapját, így a Homeopátia Napját is ünnepeljük ezen a napon, Christophe Maizou és Christian Fienga Franciaországban, Németországban és Indiában forgatott 80 perces dokumentumfilmjének ősbemutatójával. A Homeopathy another way című film fantasztikus dokumentációja annak, mire képes a gyógymód emberek, állatok, növények kezelésében, és választ keres arra, miért érik sorozatos támadások a homeopátiát.
A vetítés és a gála helyszíne: Vörösmarty Mozi – Premier KultCafe – Budapest, Üllői út 2-4. 
Időpontja: 2024. április 13. szombat, 17:00-20:00
A támogatói jegy ára: 6000 Ft, mely tartalmazza az állófogadást is.
A díjátadó gálán a 3 napos Homeopátia Ünnepe kombinált bérlet megvásárlásával ingyenesen vehet részt.
Részletes program:
16.45-17.00 Regisztráció
17.00-17.10 Köszöntő
17.10-18.30 Homeopathy-another way – filmbemutató
18.30-19.00 Állófogadás
19.00-19.25  Műsor- kamarazene
19.25-20.00 Díjátadó