Akció!

Dr. Roberto Petrucci webináriumsorozata (Webinárium)

50 000 Ft 45 000 Ft

Leírás

Nézze meg az ALAP webináriumot felvételről, és csatlakozzon a 4 további előadáshoz élőben!
A sorozat ára 50 000 Ft, most 10% kedvezménnyel 45 000 Ft!

A milánói homeopátiás intézet vezetőjének webinárium sorozata online előadás sorozat.

WEBINÁRIUM 1 ALAP : Dinamikus értékelési rendszer a homeopátiában: anamnézis, esetfelvétel, tünetek gyökérokai, a repertorizáció struktúrája.
Dátum: felvételről elérhető

WEBINÁRIUM 2: klinikai esetek és materia medica, a felírt gyógyszerek témáinak ismertetése a következő kórképek esetén: autizmus, fantomfájdalom, pszoriázis, önbántalmazás, krónikus láz esetek
Dátum: szeptember 26. 17.00-19.00

WEBINÁRIUM 3: klinikai esetek és materia medica, a felírt gyógyszerek témáinak ismertetése a következő kórképek esetén: asztma, Reiter szindróma, depresszió, sinusitis.
Dátum: október 31. 17.00-19.00

WEBINÁRIUM 4: klinikai esetek és materia medica, a felírt gyógyszerek témáinak ismertetése a következő kórképek esetén: Asperger szindróma – szorongás, allergia, acne rosacea, lichen
Dátum: november 21. 17.00-19.00

WEBINÁRIUM 5: klinikai esetek és materia medica, a felírt gyógyszerek témáinak ismertetése klinikai esetek és materia medica, a felírt gyógyszerek témáinak ismertetése a következő kórképek esetén: agytumor, pancreatitis, súlyos depresszió, fejfájás, dysmenorrhea.
Dátum: december 5. 17.00-19.00

Áfa tartalom

Az általunk kínált termékek Áfa tartalma különböző. A feltüntetett árak mindig bruttó fogyasztói árak.
tanfolyamok Áfa mentesek, így a feltüntetett árak kerülnek kiszámlázásra.
tananyagok fogyasztói ára 5% Áfa köteles, feltüntetett ár  tartalmazza az áfa összegét is , melyet a számlán és az összesítésen megjelenítünk.

A webinárium menete

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően belépési linket kapnak, amelyre kattintva a tanfolyam időpontjában egy virtuális tanterembe jutnak, ahol már várjuk. Önök látni fogják mind az oktatót, mind a kivetített tananyagot. A tanfolyam során kérdéseket tehetnek fel írásban az oktatónak, melyeket ő szóban válaszol meg.

A felvétrelről megtekinthető előadás anyagok a tanfolyam felületén a “Lecke” fül alatt érhetőek el.