HomeoKredit – Szülésznői Tanfolyam (Webinárium)

8 000 Ft

Leírás

HomeoKredit – Szülésznői Tanfolyam (Webinárium)

A várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel – akkreditált képzés szülésznőknek.

Időpont: 2020. június 3. szerda  18.00-20.00 és június 5. péntek  18.00-20.00

A képzés szülésznők, 11-es szakmacsoport számára 10 kreditponttal akkreditált.

Témáink: a váradósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel, a szülés közben  és a szülés után kialakult állapotok szereinek bemutatása eseteken keresztül.

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak azonban jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.
Erre nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált online 2×2 órás oktatás keretében. A tanfolyam vizsgával zárul. (online tesztkitöltés)

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

A webinárium menete

Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően belépési linket kapnak, amelyre kattintva a tanfolyam időpontjában egy virtuális tanterembe jutnak, ahol már várjuk. Önök látni fogják mind az oktatót, mind a kivetített tananyagot. A tanfolyam során kérdéseket tehetnek fel írásban az oktatónak. A webinárium tervezett ideje : 2×2 óra
A tanfolyam anyaga nyomtatott formában is elérhető, ha a Tananyagok menüpont alatt a tanfolyam nyomatott anyagára kattint és megvásárolja azt.
A webinárium végén küldünk egy linket, melyen a tanfolyami tudást ellenőrző teszt érhető el. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt.

Áfa tartalom

Az általunk kínált termékek Áfa tartalma különböző. A feltüntetett árak mindig bruttó fogyasztói árak.
tanfolyamok Áfa mentesek, így a feltüntetett árak kerülnek kiszámlázásra.
tananyagok fogyasztói ára 5% Áfa köteles, feltüntetett ár  tartalmazza az áfa összegét is , melyet a számlán és az összesítésen megjelenítünk.