HomeoKredit – Homeopátia Alapjai (E – learning)

Ft

Leírás

Időpont:  elérhető folyamatosan

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak azonban jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.

A tanfolyam témakörei: a homeopátia alapjai,  homeopátiás gyógyszerformák, nátha, influenza, allergia , herpesz, afta, fogzás, cisztitisz, menstruációs görcsök, kólika és más gyakori problémák homeopátiás kezelése a tárából.

A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-65025/2019. TAV
Kredit érték: 14 pont
Akkreditált szakmacsoportok:

  • gyógyszertári asszisztensek (8-as szakmacsoport),
  • természetgyógyászok (17-es szakmacsoport)

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E-learning tanfolyam menete

Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően értestést kapnak a befizetésről és ezzel elérhetővé válik számukra a tananyag a Tanfolyam.terapianatura.hu oldalon 60 napon keresztül. Ezzel párhuzamosan bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A teszt többször is kitölthető, ellenőrizhető és beküldhető. A teszt 80%-os teljesítése jelenti a tanfolyam sikeres elvégzését. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt. A határidő lejárta után, illetve a beküldött sikeres teszt elfogadása után a tananyag és a teszt a felületek nem lesznek elérhetőek, csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után. A tanfolyam sikeres elvégzéséről értesítést küldünk és kiállítjuk a kredit igazolást, melyet szintén elküldünk Önnek.

Érdekelhetnek még…