Doktor Mami: Növénygyógyítás homeopátiával előadás mindenkinek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Növénygyógyítás homeopátiával

Előadó: Radványi Noémi

Technikai feltételek: internet kapcsolattal rendelkező mobiltelefon, tablet vagy számítógép

Nem csak az emberek és az állatok, hanem a növények gyógyításában is kiváló a homeopátia. Aki kipróbálja ezt a vegyszermentes kertészkedési módot látványos javulásra számíthat a növényeinél. Radványi Noémi, CHE diplomás homeopata, a Növénygyógyítás homeopátiával című könyv fordítója a homeopátiában rejlő lehetőségekről mesél. Megmutatja, hogyan használd egyszerűen ezt a gyógymódot, akár a szobanövényeidre, akár a konyhakertedben. Bemutatja az alapokat, amit mindenképp érdemes erről a módszerről tudni, hogy jól csináld. És már kezdheted is!

Többek között szó lesz arról, hogy mit használj a rovarirtók és műtrágyák helyett, hogyan legyen szép vegyszermentes paradicsomod, kártevő mentes gyümölcsfád, és egészségtől viruló virágos kerted. Az előadás kezdő kertészek és homeopátiában nem jártas emberek számára is jól követhető, nagyon sok és jól használható információt nyújt.

Ha van egy kis konyhakerted, vagy egy erkélyládád és fontos számodra a vegyszermentesség, akkor itt a helyed!

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom