HomeoTanoda

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Mi az a HomeoTanoda?

A HomeoTanoda egy közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Bővebb információért nézd meg bemutatkozó videónkat az oldal tetején!

A Tanoda küldetése:
 • homeopátiás szemlélet és gondolkodásmód elsajátítása
 • homeopátiás szerek ismertetése és helyes használatának bemutatása
 • tudatos közösség kialakítása

Milyen lehetőségeid vannak a HomeoTanodán?

 1. Regisztrálj díjmentesen a HomeoTanoda oldalon a havonta frissülő tartalmakért (piros gomb legfelül)! Ezen az oldalon folyamatosan megtalálod a homeopátia alapjairól és az elsősegély szerekről szóló előadásokat, hogy ez mindig kéznél legyen. Az aktuális tartalmakat pedig az adott hónap végéig éred el a HomeoTanoda Plusz mappában, szintén itt az oldalon a Tartalmak alatt, lentebb görgetve.
 2. Ha esetleg lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy témára lennél kíváncsi, akkor ezeket külön termékként az adott téma megnevezésével a főoldalon megtalálod és visszamenőleg bármikor megvásárolhatod, egyenként 2500 Ft áron.
 3. Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, az összes témához egyben hozzáférsz kedvezményesen, ha a HomeoTanoda Kurzust választod, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt találod.
 4. A HomeoTanodához egy zárt Facebook csoport is tartozik, ahol nyomon követheted az aktuális híreket és lehetőséged van aktívan részt venni. Ne csüggedj, ha nincs Facebook profilod, akkor is minden tartalomhoz hozzáférsz a Terápia Natúra Alapítvány folyamatosan frissülő oldalán.

Mit ad neked a HomeoTanoda a tagságodért cserébe? 

1. Webináriumok:

Minden hónapban készülünk néhány rövid webináriummal egy adott témában. A webináriumokat a hónap elején tesszük közzé, és a hónap folyamán bármikor megnézheted. Ezekben tippeket adunk a megfelelő homeopátiás szerek kiválasztásához és azok adagolásához. Minden hónapban más és más témában gazdagíthatod a tudásod, amelyek egymástól függetlenek, így önmagukban is jól hasznosíthatók, de ha velünk tartasz, nemsokára olyan érzésed lesz, mintha elvégeztél volna egy homeopátiás alaptanfolyamot. 🙂
  • Az előadások anyagát diaformában is elérhetővé tesszük számodra, amit bármikor elővehetsz.
  • Ha van kedved, megszerzett tudásodat havi kvízünkben tesztelheted, ezt nemsokára különféle kedvezményekkel jutalmazzuk. 🙂
  • Az aktuális havi tartalmakat a HomeoTanoda Plusz mappában találod! Ezek adott hónap végéig láthatók, utána új anyagokkal frissül.
Folyamatosan elérhető korábbi webináriumok:
 • A homeopátia alapjai:
  • A homeopátia alapelvei
  • A homeopátiás szerek és a szedés szabályai
  • Mire figyelj egy esetnél?
 • Elsősegély:
  • Törés
  • Rándulás, ficam
  • Egyéb sérülések
  • Csípések
  • Égés, napszúrás

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából:

Az aktuális téma köré épülő webináriumokon felül a Terápia Natúra Alapítvány korábbi előadásai közül havonta egy webináriumhoz is hozzáférést biztosítunk.

3. Kitekintő: 

Kitekintő című félórás összeállításunkban olyan vendégekkel beszélgetünk, akik valamilyen egyéb alternatív módszer, megközelítés vagy gyógymód képviselői. Így a homeopátián kívül lehetőséged lesz más területekkel is megismerkedni, és a homeopátiás kezelés mellé ötleteket kapsz ahhoz, hogy milyen problémák esetén hova, kihez mikor érdemes fordulni.

4. HomeoMese:

A HomeoMese egy-egy népmese homeopátiás szemléletű megközelítése. Ezekben a rövid írásokban hónapról hónapra megismerhetsz egy-egy izgalmas szert, amivel a mesehősök állapota megfeleltethető. Az aktuális mesét a HomeoTanoda Plusz mappában találhatod.

5. Kérdezz-felelek:

 A kérdések bármikor feltehetők a HomeoTanoda FB csoportban, mi összegyűjtjük és orvosunkkal megválaszoljuk azokat. Igény szerint élő beszélgetést is szervezünk a HomeoTanoda orvosával, akitől a témához kapcsolódóan bármit lehet kérdezni.

6. HomeoCafé:

Igény esetén online klubot tervezünk, ahol találkozhatsz más HomeoTanoda tagokkal és moderált keretek között megbeszélhetitek kérdéseiteket, gondolataitokat egymással.

7. Kedvezmények:

HomeoTanoda tagként nemsokára kedvezményeket is kaphatsz, figyeld a kvízt és kuponjainkat!

Kérdezz!

Örülnénk, ha sokáig velünk maradnál, ezért lehetőséget adunk arra, hogy igényeidet, kérdéseidet folyamatosan jelezni tudd számunkra. Erre bátran használd a zárt Facebook csoport által biztosított felületet, hiszen igyekszünk a lehető legjobban a tagokra szabni az általunk kínált anyagokat.

Mit nem ad a HomeoTanoda?

 • A havi modulok elvégzése nem ad homeopátiás végzettséget, „csak” használható, könnyen alkalmazható tudást, hogy egyre magabiztosabb légy.
 • Személyes panaszokra nincs lehetőségünk egyénre szabott szert javasolni, kérünk, ilyen esetben homeopátiás szakemberrel vedd fel a kapcsolatot.

Technikai információk, a jelentkezés menete:

1. Regisztrálj ingyenesen a HomeoTanoda oldalon, amivel automatikusan fiókot is regisztrálsz. Erről emailben kapsz visszaigazolást és itt kapod meg a felhasználóneved és  jelszód. Ha a kurzust (HomeoTanoda Kurzus) vagy korábbi tartalmat (pl. HomeoTanoda Emésztés) választod, ugyanez a vásárlás menete.
2. Lépj be az oldalra a korábban kapott felhaszálóneveddel és jelszóval.
3. A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találod meg a HomeoTanodát (jobb felső sarok). Válaszd és kattints rá!
5. Görgess a lap aljára, a  havi videók és anyagok az oldal alján találhatók. Itt megtalálod a folyamatosan elérhető webináriumokat és a  HomeoTanoda Plusz mappában egy hónapig elérhető tartalmakat. Ha lemaradtál valamelyik hónapról, ezeket külön termékként bármikor visszamenőleg is meg tudod vásárolni.
Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használd! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! Ha elfelejtetted a jelszót, kérjük írj nekünk és segítünk!
Email: jelentkezes@terapianatura.hu
6. Csatlakozz a HomeoTanoda Facebook zárt csoportjához.  Ezen a felületen mindig értesülhetsz a friss hírekről és ha új tartalom, vagy meglepetés került fel az oldalra. Kattints a linkre a belépéshez és egy kis türelmet kérünk, amíg beengedünk: HomeoTanoda zárt csoport

 

A HomeoTanoda háziasszonya: Eördögh Zsófia CHE diplomás homeopátiás tanácsadó

Kellemes időtöltést kívánunk a HomeoTanodán!

Tartalmak

HomeoTanoda Plusz

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

Havonta frissülő tartalom! Júliusi témánk: Nyár van, nyár! – Nyári kellemetlenségek enyhítése homeopátiával. Kitekintő c. összeállításunkban Hegyi Sárával beszélgetünk az aromaterápiáról és annak lehetőségeiről. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából választott előadásban Dr. Orosz Ágnes gyermekgyógyász, homeopata orvost hallgathatjuk meg a parlagfűszezonra való homeopátiás felkészülésről. Ebben a hónapban a Derék Jankó és a kemény kenyér c. mese főszereplőjének állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert.

HomeoTanoda: Csípések

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebben a videóban a csípések homeopátiás kezelési lehetőségeiről hallhatsz.

A homeopátia alapjai

Hossz: 40 perc

Itt találod a homeopátia alapjairól szóló előadásokat: a homeopátia alapelveiről, a szerszedés szabályairól és arról, hogy mire figyeljünk egy esetfelvételnél. Az itt olvasható HomeoMese bepillantást ad abba, hogyan is működik a homeopátia és mire számíthatsz, ha elmész egy homeopatához. Ezen felül megnézhetsz egy előadást az otthoni balesetekről és egy beszélgetést a kineziológiáról.

Az elsősegély szerei

Hossz: 30 perc

Homeopátiás segítség sérülésekre: Ebben a mappában az elsősegély homeopátiás szereiről tudhatsz meg többet, hogy törés, rándulás és egyéb sérülések vagy épp csípések, égés esetén milyen szerekkel lehet támogatni a gyógyulást. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából is megtekinthetsz egy előadást a csípésekről, a Kitekintő a logoterápiáról szól és egy HomeoMese is vár Rád.