HomeoTanoda

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást.

A Tanoda küldetése:

  • homeopátiás szemlélet és gondolkodásmód elsajátítása
  • homeopátiás szerek ismertetése és helyes használatának bemutatása
  • tudatos közösség kialakítása

A HomeoTanoda egy havi előfizetéses rendszerben működő online közösség, amelyhez egy zárt Facebook csoport is tartozik. Csak kattints a linkre, ahol nyomon követheted az aktuális híreket és lehetőséged van aktívan részt venni. Ne csüggedj, ha nincs Facebook profilod, akkor is minden tartalomhoz hozzáférsz a Terápia Natúra Alapítvány folyamatosan frissülő oldalán. Ha velünk tartasz, havonta bővítheted tudásodat webináriumokkal, élőben kérdezhetsz orvosunktól, Kitekintő c. összeállításunkban pedig a homeopátia mellett megismerhetsz egy-egy izgalmas más módszert is. Ezen kívül kedvezmények, az aktuális témához kapcsolódó kvíz és még homeopátiás mese is vár Rád.

Június 30-ig díjmentesen próbálhatod ki, utána az előfizetés ára kedvezményesen 1990 Ft/hó.

A HomeoTanoda háziasszonya: Eördögh Zsófia CHE homeopátiás tanácsadó

Tartalmak

A HomeoTanoda működése

Ingyenes előnézet

Hossz: 10 perc

Itt megtudhatod, hogyan tudsz jelentkezni és milyen előnyökkel jár, ha HomeoTanoda tag vagy: webináriumok, kérdezz-felelek, más alternatív módszerekkel való ismerkedés, kvíz, kedvezmények és még havonta egy mese is vár Rád.

2023 május

Hossz: 40 perc

„Ne törd a fejed!” Homeopátiás segítség sérülésekre: Ebben a hónapban az elsősegély homeopátiás szereiről tudhatsz meg többet, hogy milyen esetekben, milyen szerekkel lehet támogatni a gyógyulást.
Kitekintő c. összeállításunkban Gál-Kiss Orsolya kineziológussal beszélgetünk.
Májusi mesénk bepillantást ad abba, hogyan is működik a homeopátia és mire számíthatsz, ha elmész egy homeopatához.

2023 június

Hossz: 30 perc

„Ezt csípni fogod!” Homeopátiás segítség csípésekre és egyéb nyári ügyes-bajos dolgokra. Júniusban folytatjuk a sérülésekről szóló előadásunkat, és mivel itt a nyár, kaphatsz néhány ötletet, milyen szerekkel érdemes felkészülni a csípésekre, égésre és a napszúrásra.
Bemutatkozik dr. Vályi-Nagy Viktor, a HomeoTanoda orvosa, Kitekintő c. összeállításunkban pedig Draskovits Ildikó logoterápiás tanácsadóval beszélgetünk. Havi mesénk sokak gyerekkori kedvenc népmeséje A só.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 21 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.