HomeoTanoda: Vissza a közösségbe

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Itt van az ősz, kezdődik az iskola, óvoda, mindenki visszatér a közösségbe, vagy esetleg új közösségbe kerül. Az óvodások, kisiskolások szülei izgulhatnak, vajon hogyan tud beilleszkedni, hogyan állja meg a helyét az iskolában a gyermekük, de a nagyobbaknak is kezdődnek a számonkérések, vizsgák. Szerencsére a homeopátiának nagy hasznát vehetjük abban, hogy zökkenőmentes legyen az óvodai beszoktatás, és minél nagyobb önbizalommal álljon bárki az iskolai és egyéb kihívások elé, ezekről van szó e havi előadásainkban. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 10-25 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak, kvízünkben pedig tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók a HomeoTanodán regisztrálva ingyenesen elérhetők számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Webináriumok az iskolai, óvodai vagy más közösségekbe való visszatérés testi-lelki támogatásáról: 
  • Óvodai beszoktatás
  • Viselkedési problémák
  • Iskolai stressz
  • Lámpaláz, vizsgadrukk
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Brain Gym

Innen is számíthatsz egy új előadásra, ami a gyerekeknek nyújt segítséget, hogy minél jobban teljesítsenek az iskolában. Gál-Kiss Orsolya kineziológus beszél a Brain Gym módszeréről.

3. Kitekintő: Gyerekjóga

E havi összeállításunkban Szabó Krisztina Júliával beszélgetünk a Gyerekjógáról és arról, hogyan tudja ez a módszer támogatni a gyerekek testi-lelki fejlődését nem csak iskolaidőben. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről és beszélgetőtársunkról bővebben itt olvashatsz: www.titijoga.hu

4. HomeoMese: Az égig érő fa

Ebben a hónapban Az égig érő fa c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 szeptember

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

A szeptemberi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a Gyerekjóga. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 21 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.