HomeoTanoda Plusz

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy előfizetésen alapuló közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

Nézd meg az első hónapok tartalmát díjmentesen! Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.

Szeptemberben az alábbi tartalmakkal készültünk:

1. Webináriumok:

Itt van az ősz, kezdődik az iskola, óvoda, mindenki visszatér a közösségbe, vagy esetleg új közösségbe kerül. Az óvodások, kisiskolások szülei izgulhatnak, vajon hogyan tud beilleszkedni, hogyan állja meg a helyét az iskolában a gyermekük, de a nagyobbaknak is kezdődnek a számonkérések, vizsgák. Szerencsére a homeopátiának nagy hasznát vehetjük abban, hogy zökkenőmentes legyen az óvodai beszoktatás, és minél nagyobb önbizalommal álljon bárki az iskolai és egyéb kihívások elé, ezekről lesz szó e havi előadásainkban. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 10-25 perces videókban foglaljuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni majd magadnak. A hónap végén felkerülő kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is, ezért is érdemes többször visszalátogatnod. 🙂

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd!
 • Szeptemberi webináriumok az iskolai, óvodai vagy más közösségekbe való visszatérés testi-lelki támogatásáról: 
  • Óvodai beszoktatás
  • Viselkedési problémák
  • Iskolai stressz
  • Lámpaláz, vizsgadrukk
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Brain Gym

Innen is számíthatsz egy új előadásra, ami a gyerekeknek nyújt segítséget, hogy minél jobban teljesítsenek az iskolában. Gál-Kiss Orsolya kineziológus beszél a Brain Gym módszeréről.

3. Kitekintő: Gyerekjóga

Szeptemberi összeállításunkban Szabó Krisztina Júliával beszélgetünk a Gyerekjógáról és arról, hogyan tudja ez a módszer támogatni a gyerekek testi-lelki fejlődését nem csak iskolaidőben. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről és beszélgetőtársunkról bővebben itt olvashatsz: www.titijoga.hu

4. HomeoMese: Az égig érő fa

Ebben a hónapban Az égig érő fa c. népmese királylányának állapotára keresünk megfelelő homeopátiás szert. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 szeptember

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

A szeptemberi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is itt találod. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a Gyerekjóga. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.