HomeoTanoda Kurzus

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Mi az a HomeoTanoda?

A HomeoTanoda egy közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást.

A Tanoda küldetése:

 • homeopátiás szemlélet és gondolkodásmód elsajátítása
 • homeopátiás szerek ismertetése és helyes használatának bemutatása
 • tudatos közösség kialakítása

Milyen lehetőségeid vannak a HomeoTanodán?

 1. Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával (piros gomb fent) megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus témánként 3-4 kisebb (15-25 perces) webináriumot foglal magában, a tematikát lentebb görgetve találod.
 2. A kurzusból díjmentesen is ízelítőt kaphatsz, ha a HomeoTanoda oldalon regisztrálsz, amit ide kattintva tehetsz meg. Itt havonta frissülő, aktuális és ingyenes tartalmakat találsz, amit az adott hónap végéig érsz el. Emellett mindvégig megtalálod a homeopátia alapjairól és az elsősegély szerekről szóló előadásokat, hogy ez mindig kéznél legyen.
 3. Ezt követően is eldöntheted, szeretnéd-e megvásárolni a Kurzust, hogy még több szert megismerhess.Ha csak egy-egy témára lennél kíváncsi, esetleg lemaradtál a korábbi hónapokról, akkor külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni, ezek ára egyenként 2500 Ft.
 4. A HomeoTanodához egy zárt Facebook csoport is tartozik, ahol nyomon követheted az aktuális híreket és lehetőséged van aktívan részt venni. Ne csüggedj, ha nincs Facebook profilod, akkor is minden tartalomhoz hozzáférsz a Terápia Natúra Alapítvány folyamatosan frissülő oldalán.

Miből áll a HomeoTanoda Kurzus? 

A különféle témákra épülő webináriumokon tippeket adunk az adott betegségeknek megfelelő homeopátiás szerek kiválasztásához és azok adagolásához. Minden webináriumban más és más témában gazdagíthatod a tudásod, amelyek egymástól függetlenek, így önmagukban is jól hasznosíthatók, de ha lépésről-lépésre követed ezeket, nemsokára olyan érzésed lesz, mintha elvégeztél volna egy homeopátiás alaptanfolyamot. 🙂
  • Az előadások anyagát diák formájában is elérhetővé tesszük számodra, amit bármikor elővehetsz.
  • Ha van kedved, megszerzett tudásodat minden modulban külön kvízben tesztelheted

Webináriumok témái:

 1. A homeopátia alapjai: A homeopátia alapelvei. A homeopátiás szerek és a szedés szabályai. Mire figyelj egy esetnél?
 2. Elsősegély: Törés, rándulás, ficam, egyéb sérülések, vérzés, sebgyógyulás, izomgörcs, izomláz, csípések, égés, napszúrás
 3. Meghűlés: nátha, orrfolyás, köhögés, torokfájás
 4. Lázas betegségek: láz, fülgyulladás, arcüreggyulladás és „gennyes szerek”
 5. Allergia: tüsszentés, orrdugulás, szemtünetek, viszketés, bőrtünetek
 6. Emésztés: székrekedés, puffadás, hasi görcsök, gyomorégés, hányás, hasmenés, utazási rosszullét
 7. Bőr- és hajápolás: általános bőrelváltozások (gyulladt, hólyagos, berepedezett, hámló bőr), herpesz, övsömör, szemölcsök, pattanások, hajproblémák (korpásodás, zsírosodás, hajhullás)
 8. Fog- és szájápolás: fogászati kezelés (szorongás, vérzéscsillapítás), fogfájás, fogínygyulladás, afta
 9. A szem akut megbetegedései: árpa, kötőhártyagyulladás, szemfáradtság
 10. Akut fejfájás: fejfájás a fejet ért sérüléstől, lázzal, emésztőrendszeri, hormonális panaszokkal, kimerültségtől, érzelmi sokktól
 11. Női panaszok: hólyaghurut, menstruáció előtti tünetegyüttes (PMS), fájdalmas menzesz
 12. Lelki immunerősítés: óvodai beszoktatás, viselkedési problémák, iskolai stressz, lámpaláz, vizsgadrukk

Mit nem ad a HomeoTanoda Kurzus?

 • A havi modulok elvégzése nem ad homeopátiás végzettséget, „csak” használható, könnyen alkalmazható tudást, hogy egyre magabiztosabb légy.
 • Személyes panaszokra nincs lehetőségünk egyénre szabott szert javasolni, kérünk, ilyen esetben homeopátiás szakemberrel vedd fel a kapcsolatot.

Technikai információk, a jelentkezés menete:

1. Tedd a kosaradba és rendeld meg a HomeoTanoda Kurzust, ezzel automatikusan fiókot is regisztrálsz. Erről emailben kapsz visszaigazolást és itt kapod meg a felhasználóneved és  jelszód. Ha a HomeoTanodát vagy más tartalmat (pl. HomeoTanoda Emésztés) választasz, ugyanez a folyamat.
2. Lépj be az oldalra a korábban kapott felhaszálóneveddel és jelszóval.
3. A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találod meg a HomeoTanoda Kurzust (jobb felső sarok).
4. Válaszd ki a HomeoTanoda Kurzust és kattints rá!
5. Görgess a lap aljára, a videók és anyagok az oldal alján találhatók, ezek innentől kezdve mindig elérhetők számodra. Fontos, hogy a belépéshez a vásárláskor használt email címet és jelszót használd! Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! Ha elfelejtetted a jelszót, kérjük írj nekünk és segítünk!
Email: jelentkezes@terapianatura.hu
6. Csatlakozz a HomeoTanoda Facebook zárt csoportjához.  Ezen a felületen mindig értesülhetsz a friss hírekről és ha új tartalom, vagy meglepetés került fel az oldalra. Kattints erre a linkre a regisztrációhoz és egy kis türelmet kérünk, amíg beengedünk: HomeoTanoda zárt csoport

 

A HomeoTanoda háziasszonya: Eördögh Zsófia CHE diplomás homeopátiás tanácsadó

Kellemes időtöltést kívánunk a HomeoTanodán!

Tartalmak

A homeopátia alapjai

Hossz: 45 perc

Itt találod a homeopátia alapjairól szóló előadásokat: a homeopátia alapelveiről, a szerszedés szabályairól és arról, hogy mire figyeljünk egy esetfelvételnél.

Az elsősegély szerei

Hossz: 110 perc

Homeopátiás segítség sérülésekre: Ebben a mappában az elsősegély homeopátiás szereiről tudhatsz meg többet, hogy a különféle sérülések (törés, rándulás, ficam, vérzés), sebgyógyulás, izomláz, izomgörcs, vagy épp csípések, égés, napszúrás esetén milyen szerekkel lehet támogatni a gyógyulást.

Meghűléses panaszok

Hossz: 75 percNehézség: Könnyű

Erre nem fogsz ráfázni! – Homeopátiás segítség meghűléses panaszokra. Ebben a mappában a nátha, köhögés, torokfájás homeopátiás szereiről tudhatsz meg többet.

Lázas betegségek

Hossz: 80 perc

Lázban égve – Homeopátiás segítség lázas megbetegedésekre. Fókuszban a láz, fül- és arcüreggyulladás, és a „gennyes szerek”.

Allergiás panaszok

Hossz: 60 perc

Te mire vagy allergiás? – Homeopátiás segítség allergiás panaszokra, tüsszentésre, orrdugulásra, szem- és bőrviszketésre

Emésztési panaszok

Hossz: 150 perc

Ne emészd magad! – Homeopátiás segítség emésztési panaszokra. Fókuszban a székrekedés, puffadás, hasi görcsök, gyomorégés, hányinger, hányás, hasmenés és az utazási rosszullét.

Bőr- és hajápolás

Hossz: 95 percNehézség: Könnyű

Hozd formába magad! – Homeopátiás segítség bőr- és hajpanaszokra. Fókuszban a különféle bőrtünetek, herpesz, övsömör, szemölcsök, pattanások, hajhullás, zsírosodás és korpásodás.

Fog- és szájápolás

Hossz: 60 percNehézség: Könnyű

Fogas kérdések – Homeopátiás segítség a fog- és szájápolásban. Fókuszban a fogászati kezelést megelőző szorongás, vérzés- és fájdalomcsillapítás, a fogínygyulladás és az afta.

A szem akut megbetegedései

Hossz: 50 percNehézség: Könnyű

A szem a lélek tükre – Homeopátiás szerek a szem akut megbetegedéseire. Fókuszban az árpa, kötőhártyagyulladás és a szemfáradtság.

Akut fejfájás

Hossz: 70 percNehézség: Könnyű

Fel a fejjel! – Homeopátiás segítség akut fejfájásra

Női panaszok

Hossz: 45 percNehézség: Könnyű

Női panaszok – Homeopátiás segítség hólyaghurutra, a menstruáció előtti tünetekre és a fájdalmas menzeszre

Lelki immunerősítés

Hossz: 70 percNehézség: Könnyű

Vissza a közösségbe! – Homeopátiás segítség óvodai beszoktatásra, iskolai és egyéb stresszre, vizsgadrukkra, nem csak gyerekeknek!