HomeoTanoda: Intim ügyek

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Az itt található webináriumokban a női panaszok enyhítése van a fókuszban. Bemutatjuk azokat a homeopátiás szereket, amelyek segíthetnek hólyaghurut, a menstruáció előtti tünetek (PMS), a hormonális hátterű fejfájás, illetve a fájdalmas menzesz enyhítésében.  A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 10-20 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát diák formájában is megtalálod. Kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is, ezért is érdemes többször visszalátogatnod. 🙂

S hogy milyen webináriumokat tudsz itt meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az előző oldalon található „A homeopátia alapjai” mappában mindenképp hallgasd meg a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Májusi webináriumok a női panaszok homeopátiás kezeléséről: 
  • Hólyaghurut
  • Menstruáció előtti tünetegyüttes (PMS)
  • Fejfájás hormonális tünetekkel
  • Fájdalmas menzesz
 1. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: A fogantatás támogatása homeopátiával

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Szuromi András szülész-nőgyógyász, homeopata orovs beszél a fogantatás homeopátiás támogatási lehetőségeiről.

 1. Kitekintő: Brain Gym

E havi összeállításunkban Gál-Kiss Orsolyával beszélgetünk a kognitív funkciókat fejlesztő és tanulási stresszt csökkentő  Brain Gym módszerről és annak lehetőségeiről. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. Gál-Kiss Orsolyáról és a módszerről bővebben itt olvashatsz: www.pile.hu

 1. HomeoMese: A kék liliom

Ebben a hónapban A kék liliom című mesét vizsgáljuk meg közelebbről, utánajárunk, milyen szer állapotában lehet a lány, aki olyannyira vágyik egy mátka után, hogy az ördöggel is beérné. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2024 Május

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

A májusi webináriumok mellett a díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a Brain Gym módszer és annak lehetőségei. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát is.

A homeopátia alapjai

Hossz: 40 perc

Itt találod a homeopátia alapjairól szóló előadásokat: a homeopátia alapelveiről, a szerszedés szabályairól és arról, hogy mire figyeljünk egy esetfelvételnél. Az itt olvasható HomeoMese bepillantást ad abba, hogyan is működik a homeopátia és mire számíthatsz, ha elmész egy homeopatához. Ezen felül megnézhetsz egy előadást az otthoni balesetekről és egy beszélgetést a kineziológiáról.

Az elsősegély szerei

Hossz: 30 perc

Homeopátiás segítség sérülésekre: Ebben a mappában az elsősegély homeopátiás szereiről tudhatsz meg többet, hogy törés, rándulás és egyéb sérülések vagy épp csípések, égés esetén milyen szerekkel lehet támogatni a gyógyulást. A Terápia Natúra Alapítvány videótárából is megtekinthetsz egy előadást a csípésekről, a Kitekintő a logoterápiáról szól és egy HomeoMese is vár Rád.

HomeoTanoda: Hólyaghurut

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebben a videóban a hólyaghurut homeopátiás kezelési lehetőségeiről hallhatsz.