HomeoTanoda: Emésztés

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Mindjárt itt a karácsony, és a nagy ünnepi lakomák ideje… A webináriumok témája az emésztési panaszok lesznek, hogy legyen mihez nyúlni, ha esetleg túlzásokba esnénk. Megnézzük, milyen homeopátiás szerek segíthetnek a székrekedés, puffadás, hasi görcsök és a gyomorégés enyhítésében. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 15-25 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak. Kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Decemberi webináriumok: 
   • Székrekedés
   • Puffadás
   • Hasi görcsök
   • Gyomorégés
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Inzulinrezisztencia

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Szuromi András nőgyógyász, homeopata orvos beszél az inzulinrezisztencia jeleiről és homeopátiás kezelési lehetőségeiről.

3. Kitekintő: Meseterápia

Decemberi összeállításunkban Sábiánné Jánosi Anna Máriával beszélgetünk a mesék erejéről, Dr. Boldizsár Ildikó által kidolgozott Metamorphoses meseterápia lehetőségeiről, megtudhatod, hogyan kapcsolódhat a módszer a homeopátiához, és még egy rövid kis mese is elhangzik ízelítőül. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz.

4. HomeoMese: Fehérlófia

Ebben a hónapban az egyik legrégebbi magyar népmese, a Fehérlófia főszereplőjét vizsgáljuk meg közelebbről, utánajárunk, milyen szer állapotában lehet a varázslatos kancától született mesehős.Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 december

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

A decemberi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a mesék, meseterápia ereje, lehetőségei. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.