HomeoTanoda: Bőr- és hajápolás

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Új év, új kezdet… A nagy karácsonyi lakomák után a januári webináriumok témája, hogy hogyan hozzuk magunkat újra formába. Megnézzük, milyen homeopátiás szerek segíthetnek a különféle bőrtünetekben és a hajápolásban. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, kb. 30-35 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni majd magadnak. Kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Januári webináriumok: 
   • Általános bőrelváltozások (gyulladt, hólyagos, berepedezett, hámló bőr), herpesz, övsömör
   • Szemölcsök, pattanások
   • Hajproblémák (korpásodás, zsírosodás, hajhullás)
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Depresszió

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Simon Fiala Ágnes beszél az depresszió formáiról és kezelési alternatíváiról. 

3. Kitekintő: Meseállítás

Januári összeállításunkban Holik Tündével beszélgetünk a családállítás egy különleges változatáról, a meseállításról. Tündét és írásait a Facebookon a személyes oldalán kívül a Kavicsgyöngyök FB oldalon is megtalálod.

4. HomeoMese: Holle anyó

Ebben a hónapban az egyik legismertebb Grimm mese, a Holle anyó főszereplőjét vizsgáljuk meg közelebbről, utánajárunk, milyen szer állapotában lehet a kútba esett orsó után eredő szorgos lány. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2024 január

Hossz: 40 percNehézség: Könnyű

A januári webináriumok mellett a díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a meseállítás és annak lehetőségei. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.