HomeoTanoda: Allergia

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Sorra veszünk néhány fontos szert, amik jól jöhetnek az allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésében. Az allergia kezelése összetett, érdemes már szezon előtt felkészülni homeopátiával, ezen felül a pollenmentes időszakban pedig az alkatilag kiválasztott szer az, ami segíthet abban, hogy a következő szezon még kevésbé legyen megterhelő. Szerencsére a homeopátiának nagy hasznát vehetjük az akut tünetek szintjén is, ezekről van szó e havi előadásainkban. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 15-25 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak, kvízünkben pedig tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók a HomeoTanoda oldalon regisztrálva ingyenesen elérhetők számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Webináriumok az allergiás tünetek homeopátiás támogatásáról: 
  • Tüsszentés
  • Orrdugulás
  • Szemtünetek, viszketés, bőrtünetek
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.

2. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Dr. Szecsődi Ferenc előadásában a házi kedvencekkel való utazás nehézségeinek homeopátiás támogatásáról hallhatunk.  

3. Kitekintő: E havi összeállításunkban Sándorfi Tamás SzomatoDráma játékvezetővel és a Kafibi alapítójával beszélgetünk Dr. Buda László játékos, kreatív, érzelmekben és felismerésekben gazdag terápiás módszeréről, a SzomatoDrámáról. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod. A módszerről bővebben itt olvashatsz: www.szomatodrama.hu és www.kafibi.hu

A homeopátia és a SzomatoDráma kapcsolódásáról szóló cikket ide kattintva éred el.

3. HomeoMese: Ebben a hónapban A csillagszemű juhász című magyar népmesét nézzük meg homeopátiás szemmel. A meséből kiderül, milyen képesség birtokában van az, akinek csillagszeme van, ez milyen homeopátiás minőséget képvisel és hogyan segíti a hős útját. A mesét most is a homeopátia szemszögéből elemezzük. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2023 augusztus

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

Az augusztusi webináriumok mellett a korábbi díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a SzomatoDráma. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Mire figyelj egy esetnél?

Hossz: 20 percNehézség: Könnyű

Ebből a videóból megtudhatod, milyen információk alapján lehet jó szert választani, és hogyan kövesd a panasz alakulását.