HomeoTanoda: Akut fejfájás

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

Az itt található webináriumok során bemutatjuk azokat a szereket, amelyek segítenek  a lázzal, emésztési zavarokkal, hormonális tünetekkel járó vagy épp a kimerültség, érzelmi sokk hatására jelentkező fejfájások esetén. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 15-20 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak. Kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz itt meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Havi webináriumok:
   • Fejfájás sérüléstől, lázzal
   • Fejfájás emésztési zavarokkal
   • Fejfájás hormonális tünetekkel
   • Fejfájás kimerültségtől, érzelmi sokktól
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.
 1. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: Kutyabajok kezelése homeopátiával

Innen is számíthatsz egy előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Mátray Árpád állatorvos, homeopata beszél a kutyabajok homeopátiás kezelési lehetőségeiről.

 1. Kitekintő: Bowen technika

E havi összeállításunkban Polgár Ágnessel beszélgetünk a Bowen technika módszeréről és annak lehetőségeiről. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod.

 1. HomeoMese: Az okos lány

Ebben a hónapban Az okos lány című mesét vizsgáljuk meg közelebbről, utánajárunk, milyen szer állapotában lehet a lány, aki a király minden kérésére okosan kivágja magát. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2024 április

Hossz: 40 percNehézség: Könnyű

Az áprilisi webináriumok mellett a díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a Bowen terápia és annak lehetőségei. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

A homeopátia alapjai

Hossz: 40 perc

Itt találod a homeopátia alapjairól szóló előadásokat: a homeopátia alapelveiről, a szerszedés szabályairól és arról, hogy mire figyeljünk egy esetfelvételnél. Az itt olvasható HomeoMese bepillantást ad abba, hogyan is működik a homeopátia és mire számíthatsz, ha elmész egy homeopatához. Ezen felül megnézhetsz egy előadást az otthoni balesetekről és egy beszélgetést a kineziológiáról.