HomeoTanoda: A szem akut megbetegedései

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A HomeoTanoda egy  közösség azoknak, akik szeretnék szelíd és természetes módon támogatni a saját vagy családjuk, gyermekük fejlődését és egészségét. A Tanoda egy út, amin járva tudást szerezhetünk ehhez és egyben egy közösség is, ahol a hasonlók megtalálják egymást. Azért, hogy minden hírről időben értesülj, csatlakozz a HomeoTanoda zárt Facebook csoporthoz!

 • Nézd meg a homeopátia alapjairól és az elsősegély szereiről szóló előadásokat díjmentesen! Ezeken felül havonta frissülő témákat is találsz itt. Bővebb információkért és a hozzáférésért ide kattintva tudsz regisztrálni.
 • Ha lemaradtál a korábbi hónapokról, vagy csak egy-egy téma érdekel, akkor jó helyen jársz, hiszen külön termékként ezeket visszamenőleg bármikor lehetőséged van megvásárolni.
 • Amennyiben komolyabban érdekel a homeopátia, a HomeoTanoda Kurzus megvásárlásával az összes témához kedvezményesen hozzáférsz egyben, így megismerkedhetsz a homeopátia alapjaival és a leggyakoribb egészségügyi panaszok fontos szereivel. A Kurzus tematikáját és a részleteket itt olvashatod.

Az alábbi tartalmakat találod itt:

1. Webináriumok:

A webináriumok során bemutatjuk azokat a szereket, amelyek segítenek az árpa, a kötőhártya-gyulladás kellemetlen tüneteinek enyhítésében, és megoldásokat keresünk, mit tehetünk homeopátiával szemfáradtság esetén. A könnyebbség kedvéért ezeket külön, 15-20 perces videókban foglaltuk össze. Az előadások anyagát pdf-ben is le tudod tölteni magadnak. Kvízünkben tesztelheted frissen szerzett tudásod is.

S hogy milyen webináriumokat tudsz ebben a hónapban meghallgatni?

 • Bevezető előadások a homeopátia alapjairól: Ezek a videók tagságod egész ideje alatt elérhetők lesznek számodra, így bármikor visszahallgathatod. Ha kezdő vagy a homeopátiában, feltétlenül ezekkel a videókkal kezdd! Azért, hogy megfelelő szert tudj választani és azt követni, az oldal aljára görgetve itt is megtalálod a „Mire figyelj egy esetnél?” c. előadást.
 • Havi webináriumok:
   • Árpa
   • Kötőhártya-gyulladás
   • Szemfáradtság
 • Díjmentes webináriumok: Az első hónapok tartalmát díjmentesen ide kattintva tudod megnézni egy rövid regisztrációt követően.
 1. Ajánlat a Terápia Natúra videótárjából: A Hashimoto kór kialakulása és kezelési lehetőségei

Innen is számíthatsz egy új előadásra, a Terápia Natúra Alapítvány videótárának előadásában Dr. Szuromi András szülész-nőgyógyász, homeopata orvos beszél a Hashimoto kórról.

 1. Kitekintő: Craniosacralis terápia

Márciusi összeállításunkban Szendrei-Berta Zsófiával beszélgetünk a craniosacralis terápia módszeréről és annak lehetőségeiről. Az erről készült videós interjút az adott hónap mappájában találod.

 1. HomeoMese: A mindentlátó királykisasszony

Ebben a hónapban A mindentlátó királykisasszony című mesét vizsgáljuk meg közelebbről, utánajárunk, milyen szer állapotában lehet a királylány, aki elől szinte lehetetlen elbújni. Az erről szóló írást szintén az adott hónap mappájában találod.

Tartalmak

2024 Március

Hossz: 30 percNehézség: Könnyű

A márciusi webináriumok mellett a díjmentes előadások elérhetőségét is megtalálod itt. Itt tudod megtekinteni a Kitekintő c. beszélgetést, aminek aktuális témája a craniosacralis terápia és annak lehetőségei. Itt olvashatod el havi HomeoMesénket is, és ide töltjük fel a havi webináriumok összefoglaló anyagát pdf-ben.

HomeoTanoda: Árpa

Hossz: 15 percNehézség: Könnyű

Ebben a videóban az árpa homeopátiás kezelési lehetőségeiről hallhatsz.

A homeopátia alapjai

Hossz: 40 perc

Itt találod a homeopátia alapjairól szóló előadásokat: a homeopátia alapelveiről, a szerszedés szabályairól és arról, hogy mire figyeljünk egy esetfelvételnél. Az itt olvasható HomeoMese bepillantást ad abba, hogyan is működik a homeopátia és mire számíthatsz, ha elmész egy homeopatához. Ezen felül megnézhetsz egy előadást az otthoni balesetekről és egy beszélgetést a kineziológiáról.