HomeoMINI: Változókor és a homeopátia előadás orvosoknak (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

MENOPAUZA / KLIMAX

Változókori problémák homeopátiás kezelésének lehetőségei

Dr. Szuromi András homeopata szülész-nőgyógyász előadásában a változókori problémák homeopátiás megközelítéséről ad elő.
Szuromi doktor webináriumában a perimenopauza, menopauza időszakának gyakori panaszait veszi sorra. Szó van benne többek között a vérzészavarok, a hormonális kibillent állapotok homeopátiás korrekciós lehetőségeiről és a hőhullámok, görcsök, nyálkahártya problémák, az ez időszakban gyakrabban jelentkező fertőzések kezeléséről is.
A webinárium tanácsot ad a libidócsökkenés és a pszichés panaszok megközelítéséhez is.
A webinárium megtekintése után mindenki számára egyértelmű lesz, hogy mi történik a testében a menopauzát megelőző időszaktól kezdve a menopauza tüneteinek jelentkezése alatt és miképp tudja ezeket a kellemetlen tüneteket megelőzni és hatékonyan kezelni. A nézők visszajelzéseiből megosztunk egyet: “Egy előadó, akinek az előadása alatt mindenki feszülten figyel és végig jegyzetel.”
Előadó:  Dr. Szuromi András homeopata szülész-nőgyógyász

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom