HomeoMINI: Változókor és a homeopátia előadás orvosoknak (felvételől)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

MENOPAUZA / KLIMAX

Változókori problémák homeopátiás kezelésének lehetőségei

Dr. Szuromi András homeopata szülész-nőgyógyász előadásában a változókori problémák homeopátiás megközelítéséről ad elő.
Szuromi doktor webináriumában a perimenopauza, menopauza időszakának gyakori panaszait veszi sorra. Szó van benne többek között a vérzészavarok, a hormonális kibillent állapotok homeopátiás korrekciós lehetőségeiről és a hőhullámok, görcsök, nyálkahártya problémák, az ez időszakban gyakrabban jelentkező fertőzések kezeléséről is.
A webinárium tanácsot ad a libidócsökkenés és a pszichés panaszok megközelítéséhez is.
A webinárium megtekintése után mindenki számára egyértelmű lesz, hogy mi történik a testében a menopauzát megelőző időszaktól kezdve a menopauza tüneteinek jelentkezése alatt és miképp tudja ezeket a kellemetlen tüneteket megelőzni és hatékonyan kezelni. A nézők visszajelzéseiből megosztunk egyet: “Egy előadó, akinek az előadása alatt mindenki feszülten figyel és végig jegyzetel.”
Előadó:  Dr. Szuromi András homeopata szülész-nőgyógyász

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A vásárlást és fizetést követően  felvételről korlátlan ideig elérhető az előadás ezen a felületen  belépve a kapott ( emailben rendeléskor)  felhasználó névvel és jelszóval majd ezen az oldalon az oldal aljára tekerve a “LECKE” címszó alatt. Jó tanulást  kívánunk !

Lecke