HomeoMINI: Pajzsmirigy túlműködés és alternatív gyógyászati kezelési lehetőségei előadás szakembereknek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A pajzsmirigy túlműködés akkor alakul ki, ha a pajzsmirigy több pajzsmirigy hormont T4 (tiroxin), T3 (trijód-tironin) termel, mint amennyire a szervezetnek szüksége lenne. Ritkán, de előfordulhat, hogy a túlműködés a TSH (pajzsmirigy szabályzó hormon) fokozott aktivitásából adódik. A megnövekedett mennyiségű pajzsmirigy hormon a szervezet egészére hatással van. A pajzsmirigy túlműködés más néven hyperthyreosis kialakulásának hátterében többek közt pszichoszomatikus tényezők, gyógyszer-, hormon- vagy droghasználat, életmódbeli tényezők, fokozott megterhelés, krónikus stressz, családi örökletes hajlam, autoimmun kórkép, túlzott jódbevitel és az agyalapi mirigy (hipofízis) pajzsmirigy hormon elválasztást serkentő hormonjának túltermelődése is megbújhat.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba e kórkép kezelése kapcsán! Tekintsük át milyen endokrinológiai és egyéb vizsgálatokra van szükség a pajzsmirigy túlműködés gyanúja esetén, milyen dietetikai és egyéb kezelések jöhetnek szóba a kezelésekor, mit tehet a homeopata a kórkép hatékony kezelése érdekében.

Dr. Sasvári Ferenc a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület, a Terápia Natúra Alapítvány és a Homeopátiás Baráti Kör rendszeres előadója, aki többek közt a pajzsmirigy rendellenességek alternatív gyógyászati kezelése kapcsán ismert szakember.

Előadó: dr. Sasvári Ferenc

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom