HomeoMINI: Az ADHD kezelésének homeopátiás útja előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Webinárium érintetteknek és családtagjaiknak, pszichológusoknak, természetgyógyászoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, orvosoknak és homeopatáknak.

Napjainkban már szinte mindenki ismeretségében van olyan felnőtt vagy fiatal, akinél diagnosztizálták a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart (ADHD). Becslések szerint világszerte minden huszadik 6-18 év közötti gyermeket érint ez a probléma. Hazánkban becslések szerint 70-80 ezer fő él együtt ezekkel az örökletes hajlam révén kialakuló neurológiai- és viselkedésbeli tünetekkel.

Dr. Roberto Petrucci & Németh Viktória évek óta együtt dolgozó nemzetközi hírű homeopata páros, akik már többször tették látogatást Magyarországon és számos nagysikerű szemináriumot tartottak az általuk kidolgozott „8 sentences / 8 mondatos” homeopátiás rendszertani elmélet és gyakorlat témájában, amely jelentősen megkönnyíti a homeopata számára a betegnek gyógyulást hozó homeopátiás szer kiválasztását.

Közös munkájuknak a legújabb gyümölcse az idén megjelenő ADHD, avagy hogyan legyen gondtalan a gyermekkor című szakkönyv, amely hamarosan magyar nyelven is olvasható lesz.

Az online előadás alatt szó lesz arról, hogy mi is pontosan az ADHD, mik a kezelésének a homeopátiás megközelítési módjai, milyen típusai vannak az ADHD-nak, mik tekinthetőek társult nehézségeinek. Bemutatásra fognak kerülni olyan esetek, melyek több éves esetkövetéssel rendelkeznek. A kiegészítő egyéb terápiákról is szó fog esni (vitaminok, nyomelemek, diéta/táplálkozás), hogy teljes képet alkothasson minden érintett és segítő arról, hogy mi, mikor, milyen esetekben számít valós segítségnek.

Előadó: dr. Roberto Petrucci és Németh Viktória

 

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak