HomeoMINI: A mikrobiom szerepe az egészségünk megtartásában és helyreállításában előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoMINI: A mikrobiom szerepe az egészségünk megtartásában és helyreállításában

Webinárium orvosoknak, homeopatáknak, tanácsadóknak, egészségügyi szakembereknek és a téma iránt érdeklődő nagyközönségnek.

A mikrobiomról sokat lehet olvasni az utóbbi években, de nehéz naprakészen követni mindazt a szerteágazó információhalmazt, amely azokból a kutatásokból és klinikai tapasztalatokból származik, amely e kérdéskört vizsgálja. Mi a mikrobiom jelentősége az emberi szervezet egészsége szempontjából és milyen kétirányú interakciók zajlanak az agy-bél-mikrobiom tengely mentén? Hogyan alakul ki az egészséges mikrobiom és milyen sérülések érhetik? Melyek azok a környezeti faktorok, melyek befolyásolják a működését? Milyen betegségek alakulhatnak ki, ha sérülés éri? Hogyan befolyásolják azt az antibiotikumok és az oltások? Milyen táplálkozással és orvosi, terápiás kezelésekkel lehet annak regenerációját elérni? Milyen tünetek esetén mely vizsgálatokat és megoldási javaslatokat érdemes ajánlani a betegeknek? Mi a helyzet a CV-19 vírusfertőzésen átesett vagy oltott páciensekkel? Milyen új kihívások elé állítják a gyógyítót az elmúlt évek járványügyi eseményei és hogyan lehet a legjobb eredményeket elérni, mindezek után? Dr. Borbély Katalin több mint 30 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal és funkcionális orvoslást szolgáltató engedéllyel rendelkező háziorvos és homeopata. Izgalmasnak ígérkező webináriumában a fenti kérdésekhez kapcsolódó információkat fogja megosztani hallgatóságával, melyek biztos támpontokat adnak e témakörben mind a gyógyítónak, mint a gyógyulást keresőnek.

Időpont: 2023. május 04. (csütörtök) 19 óra  (A webinárium felvételről visszanézhető!)

Előadó: dr. Borbély Katalin

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben élőben szeretnéd megnézni a webináriumot,  a fizetésnek legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig be kell érkeznie rendszerünkbe. A később jelentkezők felvételről tekinthetik meg az előadást.

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

 

Tartalmak