HomeoMINI: A mellrák kezelésének homeopátiás lehetőségei előadás homeopata szakembereknek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.
A mellrák kezelésének homeopátiás lehetőségei
Dr. Jónás Eszter homeopata orvos fő kutatási szakterülete az egészséges életmód és táplálkozás, a felborult hormonális egyensúly visszaállítása valamint a daganatmegelőzés lehetőségei és a karcinotikus kórképek gyógykezelése. A szakember (a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület korábbi elnöke) a daganatos kórképek kezeléséről több szakmai képzést tartott és egy szakkönyv szerzője is a témában.
A téma szakértőjeként előadásában kifejti a homeopátia lehetőségeit a daganatos betegség gyógyításában, majd a daganatos betegség természetes rákklinikán alkalmazott gyógyítási pilléreiről is szót ejt, melyek közül kiemeli a hormonegyensúly fontosságát és erről részletekben is értekezik.
Elmagyarázza, hogy mi okozza a hormonfüggő daganatok megjelenését és ezt milyen jelekből észlelhetjük már jóval azelőtt, hogy a daganat kialakulna. A kezelés lehetőségeit is bemutatja és végül egy hosszú esetkövetéssel rendelkező esetet is ismertet, benne több homeopátiás gyógyszer tünetképével.

Előadó: dr. Jónás Eszter  homeopata orvos

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom