HomeoMINI: A mellrák kezelésének homeopátiás lehetőségei előadás homeopata szakembereknek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A mellrák kezelésének homeopátiás lehetőségei

Dr. Jónás Eszter homeopata orvos fő kutatási szakterülete az egészséges életmód és táplálkozás, a felborult hormonális egyensúly visszaállítása valamint a daganatmegelőzés lehetőségei és a karcinotikus kórképek gyógykezelése. A szakember (a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület korábbi elnöke) a daganatos kórképek kezeléséről több szakmai képzést tartott és egy szakkönyv szerzője is a témában.
A téma szakértőjeként előadásában kifejti a homeopátia lehetőségeit a daganatos betegség gyógyításában, majd a daganatos betegség természetes rákklinikán alkalmazott gyógyítási pilléreiről is szót ejt, melyek közül kiemeli a hormonegyensúly fontosságát és erről részletekben is értekezik.
Elmagyarázza, hogy mi okozza a hormonfüggő daganatok megjelenését és ezt milyen jelekből észlelhetjük már jóval azelőtt, hogy a daganat kialakulna. A kezelés lehetőségeit is bemutatja és végül egy hosszú esetkövetéssel rendelkező esetet is ismertet, benne több homeopátiás gyógyszer tünetképével.

Előadó: dr. Jónás Eszter  homeopata orvos

FONTOS GYAKORLATI INFORMÁCIÓ

A vásárlást és fizetést követően  felvételről korlátlan ideig elérhető az előadás ezen a felületen  belépve a kapott ( emailben rendeléskor)  felhasználó névvel és jelszóval majd ezen az oldalon az oldal aljára tekerve a “LECKE” címszó alatt. Jó tanulást  kívánunk !

 

 

Lecke