HomeoKredit – A várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel E-learning képzés szülésznőknek, védőnőknek

HomeoKredit – Szülésznői Tanfolyam (E-learning)

A várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel   E- Learning képzés szülésznőknek, védőnőknek

 

Időpont:  folyamatosan

Akkreditáció: folyamatban

Továbbképzés pontértéke:  folyamatban

Témáink: a váradósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel, a szülés közben  és a szülés után kialakult állapotok szereinek bemutatása eseteken keresztül.
Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.
Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált e learning oktatás keretében. A tanfolyam vizsgával zárul.

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pontjelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E learning tanfolyam menete? Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően értestést kapnak a befizetésről és ezzel elérhetővé válik számukra a tananyag a Tanfolyam.terapianatura.hu oldalon ez év végéig . Ezzel párhuzamosan bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A teszt többször is kitölthető, ellenőrizhető és beküldhető. A teszt 80%-os teljesítése jelenti a tanfolyam sikeres elvégzését. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt. A határidő lejárta után, illetve a beküldött sikeres teszt elfogadása után a tananyag és a teszt a felületek nem lesznek elérhetőek, csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után. A tanfolyam sikeres elvégzéséről értesítést küldünk és kiállítjuk a kredit igazolást, melyet szintén elküldünk Önnek.

A tanfolyam anyagát megtalálja letölthető illetve nyomtatott formában a Tananyagok menüpont alatt, melyek megvásárlásával elektronikus vagy nyomtatott tananyagaink birtokába kerülhet.

Leckék