HomeoKredit – Homeopátiás monokomponensű alapszerek a gyógyszertárban (képzési modul expediálóknak 2. rész)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit – Homeopátiás monokomponensű alapszerek a gyógyszertárban (képzési modul expediálóknak 2. rész)

akkreditált E-learning képzés egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan

Ha Ön gyógyszertárban dolgozik és már ismeri a homeopátia alapfogalmait, néhány alapszert és azok működését, akkor itt a következő lépés, hogy tovább bővítse tudását. Ebben a modulban ismét tanulhat egy kis elméletet (a gyógyulás és a szerválasztás folyamatáról) és sok-sok gyakorlati információt kaphat a különféle tünetekre ajánlható szerekről, amelyek jól alkalmazhatók a mindennapi patikai gyakorlatban. Részletesen bemutatjuk azt a 18 alap monokomponensű szert, amik a homeopátiás alapgyógyszerkészlet elemeiként a leggyakrabban alkalmazhatók.

 1. lecke: Hogyan válasszunk szert?
 2. lecke: A gyógyulás folyamata
 3. lecke : A homeopátiás gyógyszergyártás folyamata
 4. lecke: 18 alapszer a patikában 1-2 rész
 5. lecke: Gasztroenterológia panaszok kezelése
 6. lecke: Felsőlégúti betegségek kezelési lehetőségei
 7. lecke: Terápiás kártyák – letölthető és azonnal használható (témák: hasmenés, nátha, torokfájás)

Tudományos videónkban egy újabb kísérletet  mutatunk be, mely igazolja a  homeopátiás szerek biológiai hatását.

Szeretne egy homeopátiás közösség tagja lenni, ahol minden hónapban más-más témával találkozhat? A folyamatosan elérhető videós képzéseken kívül megismerkedhet társszakmákkal és sok más érdekességgel is várjuk. Regisztráljon a HomeoTanodába itt: HomeoTanoda 

A képzés egészségügyi szakdolgzók számára akkreditált.  Nyilvántartási száma: SZTK-A-56749/2022 . A kreditpontok eléréséhez szükég van az online teszt kitöltésére és beküldésére. 

Kreditérték: 10 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
17. Természetgyógyászat

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

Technikai információk:

 • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
 • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
 • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
 • Görgessen a lap aljára, a tananyagok (leckék) az oldal alsó részén találhatók.
 • A tanfolyam tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
 • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
 • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
 • A kredit jelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tartalmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjünk egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
 • Bármi probléma és kérdése esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak