HomeoKredit – Homeopátiás alapszerek akkreditált online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Homeopátiás alapszerek online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan elérhető E-learning
Előadó: Dr. Vályi Nagy Viktor háziorvos, homeopata orvos

A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-56749/2022
Kredit érték: 10 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
17. Természetgyógyászat

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a tananygaok (leckék) az oldal alsó részén találhatók. Az egyik lecke tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
  • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
  • A kredit jelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tatralmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjünk egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
  • Bármi probléma és kérdése esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak

HomeoKredit – Képzési tájékoztató

Hossz: 10 perc

homeopátiás tárgyú képzéshez kapcsolódóan [Felnőttképző által kötelezően megadandó adatok a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és a 11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet alapján] 1. A Képzés adatai 1.1. A képzés megnevezése: HomeoKredit tanfolyam 1.2. A képzés belső azonosító kódja: HomeoKredit 1.3. A Képzés megkezdésének (esetleges) előfeltétele (ideérve az előzetesen szükséges engedélyek felsorolását): nincs előfeltétel […]