HomeoKredit – Homeopátiás alapszerek akkreditált online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Homeopátiás alapszerek online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan elérhető E-learning
Előadó: Dr. Vályi Nagy Viktor háziorvos, homeopata orvos

A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-56749/2022
Kredit érték: 10 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
17. Természetgyógyászat

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E learning tanfolyam menete? Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően értestést kapnak a befizetésről és ezzel elérhetővé válnak számukra a tananyag videok a www.tanfolyam.terapianatura.hu oldalon 60 napon keresztül. A kapott  felhasználó névvel és jelszóval az oldalra belépve és a tanfolyamra kattintva,  ez a leírás alá görgetve jelenik meg az anyag.

Ugyanitt található és ezzel párhuzamosan bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A teszt többször is kitölthető, ellenőrizhető és beküldhető. A teszt 80%-os teljesítése jelenti a tanfolyam sikeres elvégzését, melyet a rendszer jelez. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt.  Ha Ön elvégezte a tanfolyamot és van a rendszer által elfogadott sikeres tesztje, akkor az oklevelek címszó alatt önmaga is letöltheti és kinyomtathatja a kredit igazolást. De a  tanfolyam sikeres elvégzéséről értesítést is küldünk és kiállítjuk a kredit igazolást, melyet szintén elküldünk Önnek.

A határidő lejárta után, illetve a beküldött sikeres teszt elfogadása után a tananyag és a teszt a felületek nem lesznek elérhetőek, csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után.

Jó tanulást és sikeres tesztet kívánunk!

Leckék

HomeoKredit – Képzési tájékoztató

Hossz: 10 perc

homeopátiás tárgyú képzéshez kapcsolódóan [Felnőttképző által kötelezően megadandó adatok a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és a 11/2020. (II. 7.) Korm. rendelet alapján] 1. A Képzés adatai 1.1. A képzés megnevezése: HomeoKredit tanfolyam 1.2. A képzés belső azonosító kódja: HomeoKredit 1.3. A Képzés megkezdésének (esetleges) előfeltétele (ideérve az előzetesen szükséges engedélyek felsorolását): nincs előfeltétel […]