HomeoKredit – Homeopátia Alapjai (E – learning)

HomeoKredit - Homeopátia Alapjai (E - learning)
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit – Homeopátia Alapjai (E – learning)

Időpont: folyamatosan

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható. A tanfolyam témái: homeopátia fogalma, története, homeopátiás gyógyszerformák, a szerválasztás menete – gyakorlati példákon bemutatva.

A tanfolyam témakörei a homeopátia alapjai: mono és komplex szerek, nátha, influenza, allergia , herpesz, afta, fogzás, cisztitisz, menstruációs görcsök, kólika és más gyakori problémák homeopátiás kezelése.

A képzés nyilvántartási száma: akkreditálás alatt
Kredit érték:
Akkreditált szakmacsoportok:

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E-learning tanfolyam menete? Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően belépési kódot kapnak, mellyel korlátlanul elérhetik a tananyagot 60 napon keresztül. Ezzel párhuzamosan 90 napon keresztül bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt. A határidők lejárta után a tananyag (60 nap) és a teszt (90 nap) a felületek nem lesznek elérhetőek csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után. A tanfolyam anyagát kérésre (külön díj ellenében) nyomtatott formában is rendelkezésére bocsátjuk.

Leckék