HomeoKredit – Homeopátia Alapjai akkreditált online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

HomeoKredit - Homeopátia Alapjai (E - learning)
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit – Homeopátia Alapjai (E – learning)

akkreditált tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható. A tanfolyam témái: homeopátia fogalma, története, homeopátiás gyógyszerformák, a szerválasztás menete – gyakorlati példákon bemutatva.

A tanfolyam témakörei a homeopátia alapjai: mono és komplex szerek, nátha, influenza, allergia , herpesz, afta, fogzás, cisztitisz, menstruációs görcsök, kólika és más gyakori problémák homeopátiás kezelése.

Előadó: dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos

A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-51384/2022
Kredit érték: 14 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport 
17. Természetgyógyászat szakmacsoport

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

E learning tanfolyam menete? Hogyan működik?

A jelentkezők a tanfolyami díj befizetését követően értestést kapnak a befizetésről és ezzel elérhetővé válik számukra a tananyag és a videok a www.tanfolyam.terapianatura.hu oldalon 60 napon keresztül. A kapott  felhasználó névvel és jelszóval az oldalra belépve és a tanfolyamra kattintva,  ez a leírás alá görgetve jelenik meg az anyag.

Ugyanitt található és ezzel párhuzamosan bármikor kitölthető és beküldhető a tanfolyami tudást ellenőrző teszt. A teszt többször is kitölthető, ellenőrizhető és beküldhető. A teszt 80%-os teljesítése jelenti a tanfolyam sikeres elvégzését, melyet a rendszer jelez. A kredit igazolás kiadásának feltétele a beküldött sikeres teszt.  Ha Ön elvégezte a tanfolyamot és van a rendszer által elfogadott sikeres tesztje, akkor az oklevelek címszó alatt önmaga is letöltheti és kinyomtathatja a kredit igazolást. De a  tanfolyam sikeres elvégzéséről értesítést is küldünk és kiállítjuk a kredit igazolást, melyet szintén elküldünk Önnek.

A határidő lejárta után, illetve a beküldött sikeres teszt elfogadása után a tananyag és a teszt a felületek nem lesznek elérhetőek, csak újbóli jelentkezés és tanfolyami befizetés után.

Jó tanulást és sikeres tesztet kívánunk!

Leckék