HomeoKredit -A klinikai homeopátia alapjai akkreditált online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

HomeoKredit - Homeopátia Alapjai (E - learning)
Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit –  A klinikai homeopátia Alapjai (E – learning)

akkreditált tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható. A tanfolyam témái: homeopátia fogalma, története, homeopátiás gyógyszerformák, a szerválasztás menete – gyakorlati példákon bemutatva.

A tanfolyam témakörei a homeopátia alapjai: mono és komplex szerek, nátha, influenza, allergia , herpesz, afta, fogzás, cisztitisz, menstruációs görcsök, kólika és más gyakori problémák homeopátiás kezelése.

Előadó: dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos

A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-35303/2024
Kredit érték: 12 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport 
17. Természetgyógyászat szakmacsoport

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

 

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a tananygaok (leckék) az oldal alsó részén találhatók. Az egyik lecke tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
  • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
  • A kredit jelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tatralmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjünk egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
  • Bármi probléma és kérdése esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak