HomeoKredit: Homeopátia alapjai a gyógyszertárban (képzési modul expediálóknak 1. rész)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit: Homeopátia alapjai a gyógyszertárban
(képzési modul expediálóknak 1. rész)

akkreditált e learning nfolyam egészségügyi dolgozóknak

Időpont: folyamatosan

A gyógyszertárban egyre többen keresnek természetes megoldást a különféle panaszaikra. Gyakran felmerül kérdésként ilyenkor a homeopátia is, de vajon mik is pontosan a homeopátiás szerek, hogyan készülnek, van-e  tudományosan igazolt hatásuk és hogyan keressük és találjuk meg a megfelelő szert, amit bátran ajánlhatunk? Jó hír a gyógyszertárban dolgozó kollégák számára, hogy vannak egyszerű, gyorsan megtanulható és könnyen alkalmazható válaszok ezekre a kérdésekre.

Ha a homeopátia, mint gyógymód felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a véleménnyel, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Jó tudni azonban, hogy vannak jól bevált protokollok, amelyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható. Ezekről szól ez az online  tanfolyam sorozat, aminek első állomása ez a modul.

Ezzel az online képzéssel  abban szeretnénk segíteni, hogy a mindennapi munka könnyebb legyen. Az alapoktól indulva végigkísérjük Önt naprakész, gyakorlatorintált információkat nyújtva a homeopátiáról. Az E-learning képzés részei:

 1. lecke: Alapszerek a gyógyszertári ajánlásban
 2. lecke: A homeopátiás gyógyszerkészítés
 3. lecke: A homeopátiás gyógyszergyártás
 4. lecke: A homeopátia alapjai
 5. lecke: A tudomány igazolja, a homeopátia működik
 6. lecke:  Terápiás kártyák – letölthető és azonnal használható (témák: alvászavar, allergiás nátha, influenza)

Az itt elhangzó előadásokban  orvos és gyógyszerész előadóink által érintett témák:  homeopátia fogalma, története, homeopátiás gyógyszerformák, a szerválasztás menete – gyakorlati példákon bemutatva, a homeopátia alapjai: mono és komplex szerek, nátha, influenza, allergia , herpesz, afta, fogzás, cisztitisz, menstruációs görcsök, kólika és más gyakori problémák homeopátiás kezelése.

Szeretne egy homeopátiás közösség tagja lenni, ahol minden hónapban más-más témával találkozhat? A folyamatosan elérhető videós képzéseken kívül megismerkedhet társszakmákkal és sok más érdekességgel is várjuk. Regisztráljon a HomeoTanodába itt: HomeoTanoda 

A képzés egészségügyi szakdolgozók számára akkreditált. A képzés nyilvántartási száma: SZTK-A-51384/2022. A kreditpontok eléréséhez szükség van az online található teszt kitöltésére és annak beküldésére a felületen.

Kreditérték: 14 pont

Akkreditált szakmacsoportok:
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport 
17. Természetgyógyászat szakmacsoport

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

 

Technikai információk:

 • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
 • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
 • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
 • Görgessen a lap ajlára, a tananyagok (tartalmak) az oldal alsó részén találhatók. Az egyik lecke tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
 • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
 • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
 • A kreditjelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tatralmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjön egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
 • Bármi probléma és kérdés esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak