HomeoKredit: Érzékeny időszakok, várandósok, újszülöttek és csecsemők szerei a gyógyszertárban (képzési modul expediálóknak 3. rész)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

HomeoKredit: Érzékeny időszakok, várandósok, újszülöttek és csecsemők szerei a gyógyszertárban (képzési modul expediálóknak 3. rész)

akkreditált online tanfolyam egészségügyi dolgozóknak

Komplementer megoldások a várandósság, az  újszülött és a  kora csecsemőkor betegségei kezelésében

Időpont: folyamatosan

Léteznek olyan érzékeny életszakaszok, amikor szinte első számú választásként jön szóba a homeopátiás gyógymód. Várandósok és kisgyermekes szülők  mindennapjaiban sokszor fordulnak elő olyan esetek és tünetek, amelyek kezelésére a patikában kérnek tanácsot és amikor a homeopátiás monokomponensű szerek jól alkalmazhatók. Ugyanakkor az egészségügyi szakemberek körében sokszor felmerülő gondolat, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Jó hír, hogy vannak jól bevált protokollok, amelyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható. Ezekkel foglalkozunk ebben a modulban.

 1. lecke: A homeopátia alapjai egyszerűen (ismétlés kicsit másképp)
 2. lecke: Evidence based újdonságok a homeopátia kutatásában
 3. lecke: Felkészülés a szülésre
 4. lecke: Természetes szülés
 5. lecke: A császármetszés
 6. lecke: A gyermekágy időszaka
 7. lecke: Újszülöttek és csecsemők kezelése homeopátiával
 8. lecke: Változókor
 9. lecke: Terápiás kártya- letölthető és azonnal használható (témák: csecsemőkori bukás, változókori problémák)

Előadó: dr. Orosz Ágnes és dr. Sebő Zsuzsanna csecsemő és gyermekgyógyászok és dr. Szuromi András szülész, nőgyógyász és homeopata orvos

Szeretne egy homeopátiás közösség tagja lenni, ahol minden hónapban más-más témával találkozhat? A folyamatosan elérhető videós képzéseken kívül megismerkedhet társszakmákkal és sok más érdekességgel is várjuk. Regisztráljon a HomeoTanodába itt: HomeoTanoda 

A képzés egyészségügyi szakdolgozók számára akkreditált. Nyilvántartási száma: SZTK-A-51790/2022. A kreditpontok eléréséhez szükég van az online teszt kitöltésére és beküldésére. 
Kreditérték: 15 pont.

Szakmacsoportok: 
2. Gyermek ápolás és gondozás szakmacsoport
8. Gyógyszertári ellátás szakmacsoport
12. Védőnői ellátás szakmacsoport
17. Természtgyógyászat szakmacsoport

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.
Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

Technikai információk:

 • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről 3 hónapig elérhető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
 • Vagy a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
 • Válassza ki a megtekinteni kívánt tanfolyamot a címre kattintva.
 • Görgessen a lap aljára, a tananyagok (leckék) az oldal alsó részén találhatók. Az egyik lecke tartalmazza a kitöltendő tesztet is.
 • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!
 • Ha elvégezte a tanfolyamot ( és a tesztet) akkor a felületen megjelenik a Kredit igazolás, melyet letölthet.
 • A kredit jelentéseket a Kórházigazgatóság felé mi végezzük időszakosan, erről értesítést küldünk emailben, mely tartalmazza a kredit igazolást is. Ha gyorsan szüksége van a kredit igazolásra, abban az esetben a tanfolyam elvégzése után kérjük küldjünk egy emailt: a jelentkezés@terapianatura.hu oldalra a nevével és nyilvántartási számával és az jelentést és igazolást soron kívül intézzük és küldjük.
 • Bármi probléma és kérdése esetén kérjük írjon nekünk: jelentkezes@terapianatura.hu címre.

Tartalmak