dr. Roberto Petrucci és Németh Viktória: A víz titkai: A vízi világ jellegzetes témái és homeopátiás szerei

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.
A víz világába fogjuk elkalauzolni a résztvevőket. Bemutatjuk a víz, mint élőhely közös jellemzőit, elmerülünk a vízi botanikába, a vízi növényi birodalom alcsoportjaiba, valamint az állati birodalomból érintjük a halak és vízi emlősök csoportját is. Bemutatott eseteink jól illusztrálják majd, hogy a praxisban miként tudjuk felismerni a vízi szereket, illetve azt, hogy a kezelési terv kialakításánál leginkább milyen betegségekben gondolhatunk elsősorban vízi szerre.

A víz titkai: A vízi világ jellegzetes témái és homeopátiás szerei

Előadó: dr. Roberto Petrucci és Németh Viktória
A vízi világ szerei közül a homeopátiában leginkább a puhatestűek a közismertek és jól alkalmazottak – gondoljunk csak a Sepiára.
A puhatestűek mellett azonban más fontos élőlények is megtalálhatóak a vízi állatvilágban.
Ott vannak például a vizet fő élethelyként használó halak és vízi emlősök. Vagy ott vannak azon állatok is, melyek már elhagyták a vízi közeget, mint fő élőhelyet, ugyanakkor továbbra is szorosan kötődnek hozzá. Itt gondolhatunk egyes hüllőkre, rovarokra, madarakra vagy egyéb emlősökre, illetve az ezekből készült szerekre is.
És ha már víz a téma, akkor eszünkbe juthatnak további birodalmak is, hiszen a víz például rengeteg növénynek is otthont ad. A növényi birodalomból is számos gyönyörű és érdekes homeopátiás szert kaptunk, legyen az akár egy tó fenekén élő hínár, vagy egy gyönyörű pompában, szirmait kinyitó lótusz virág.
Április 14-én a víz világába fogjuk elkalauzolni a résztvevőket. Bemutatjuk a víz, mint élőhely közös jellemzőit, elmerülünk a vízi botanikába, a vízi növényi birodalom alcsoportjaiba, valamint az állati birodalomból érintjük a halak és vízi emlősök csoportját is.
Bemutatott eseteink jól illusztrálják majd, hogy a praxisban miként tudjuk felismerni a vízi szereket, illetve azt, hogy a kezelési terv kialakításánál leginkább milyen betegségekben gondolhatunk elsősorban vízi szerre.
Időpont: 2024. április 14. vasárnap 9.30 -17.30.
Helyszín: Harmónia Palota – Budapest , Múzeum u 9.
Ára: 25.000 Ft