Dr Petrucci: Víz a homeopátiában tanfolyam orvosoknak – Dr Petrucci Waterworld – új időpontban!

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Dr. Roberto Petrucci: Víz a homeopátiában tanfolyam orvosoknak – Dr. Roberto Petrucci: Waterworld 

 

Ismerje meg a vízi világot a 8 mondatos esszenciális  Materia Medica alapján!  Get in touch with the homeopathic waterworld  on the 8 sentence Materia Medica basis!

Időpont/ Date: 2022. új időpontban !!!!!! – pontos időpont egyeztetés alatt
Helyszín/ Place:  Harmónia Palota – 1088. Budapest Múzeum u 9.
Előadó/ Lecturer : Dr. Roberto Petrucci homeopata orvos

Víz a homeopátiában/ Homeopathic waterworld

  • Vízi állatok – aquatic animals
  • Vízi növények – aquatic plants
  • Ásványvizek – aquatic minerals

Tekintsen bele a tanfolyam ajánló kisfilmjébe!

Tudja, mi az esszenciájuk ? Tudja mi jellemző a csoportjukra ? What are their essentials? What characterictics they have ?

A világhírű orvos homeopata és előadó a vízi élővilág szereibe ad betekintést. Elmagyarázza, hogy mi a hasonló azokban a szerekben, melyek a vízi életmódot választották; ismerteti a különböző al-csoportok esszenciális gyógyszerképét; rávilágít arra, hogy mi a közös problémájuk és azt hogyan élik meg ezek a szercsoportok. Számos saját esetet mutat be, több éves esetkövetéssel.

Tanfolyamot személyes jelenléttel rendezzük meg Budapesten, a Harmónia Palotában. Petrucci doktor az előadás angolul tartja meg magyar tolmácsolással.

We are planning an offline 2 days course in the heart of Budapest in English with Hungarian translation. Register, be part of this homeopathic journey into waterworld with Roberto Petrucci.  Accomodation is also available on spot, please mark your need in the remark field of your registration.