Doktor Mami: Utazás társállatainkkal, a homeopátia szerepe nyáron előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Doktor Mami: Utazás társállatainkkal, a homeopátia szerepe nyáron

Webinárium kutyásoknak, cicásoknak, gazdiknak, orvosoknak, állatorvoknak, homeopatáknak, tanácsadóknak, egészségügyi szakembereknek és a téma iránt érdeklődő nagyközönségnek

Sokan már tapasztalatból is tudják, hogy a homeopátia nemcsak a humán-, hanem állatgyógyászati vonalon is hatékony segítség, ha beteg a cicánk, kutyánk vagy más házi kedvencünk.

Szecsődi doktor ingyenes webináriumában röviden beszélni fog a homeopátiás állatgyógyászat alapkérdéseiről, annak múltjáról és jelenéről, majd rátér a társállataink nyári szezonban előforduló leggyakoribb felmerülő akut problémáinak kezelési lehetőségeire. Így a hallgatók gyakorlati tanácsokat kapnak olyan esetekre, hogy mit kezdjenek a cicájukkal, kutyájukkal, ha épp hőmérsékletrekordokat dönt a hőmérő higanyszála, mi a teendő akkor, ha hányingere van a kis kedvencünknek, ha rovarcsípés éri az állatot vagy épp szorong Cirmi vagy Fifi az út előtt vagy épp váratlan baleset érte és sehol egy gyógyszertár, de ott van nálunk az előre összekészített homeopátiás úti patikánk…

Se szeri, se száma a megoldásoknak, de abban biztosak lehetünk, hogy a doktor úrnak mindenre lesz egy gyakorlati javaslata, olyan helyzetekre is, melyekre nem is gondolnánk, hogy kezelhető homeopátiával vagy létezik rá bármilyen gyógymód vagy gyakorlati megoldás!

Dr. Szecsődi Ferenc homeopata állatorvos a vajdasági Becsén él, Szerbiában. Magyarországon régóta ismert és elismert szakember, aki humán- és állatgyógyászati vonalon is hatékonyan alkalmazza a homeopátiás gyógymódot. A dr. Dinesh Chauhan által továbbfejlesztett Sankaran-féle „érzet-módszer” egyik leggyakorlottabb oktatója és alkalmazója a magyar és szerb homeopátiás szakmai közösségben. Épp most indul Szerbiában egy 2 éves érzet módszer kurzusa, mellyel az ottani szakembereket ismerteti meg ezzel a módszerrel elméleti és gyakorlati vonalon is. Több mint 10 éve oktat állatorvosokat homeopátiára Belgrádban.

Itthon széleskörű szakmai tájékozottságáról, ragyogó humoráról és emberismeretéről ismert szakember, aki a londoni székhelyű CHE Homeopátiás Magániskolában és más homeopátiás szakmai közösségen belül is számos sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó szakmai előadást és továbbképzést tartott, azonban máig kellett várni arra, hogy debütáljon az első webináriumával, melyet a Terápia Natúra Alapítvány rendezésében tart meg a társállatokkal előforduló nyári problémák, helyzetek homeopátiás kezelésének témakörében.

Előadó: dr. Szecsődi Ferenc (állatorvos, homeopata)

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

Az élő webinárium elhangzása után az előadás felvételről korlátlan ideig megtekinthető az alábbiak szerint:

  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom