Doktor Mami: Mi van az aroma és fitoterápiás elsősegélydobozomban? előadás mindenkinek felvételről

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

 

Hegyi Sára aromaterapeuta segít természetes módon megoldani a felsőlégúti-, mozgásszervi problémákat, alvási nehézségeket, bőrproblémákat. Sára bevezet minket a leghasznosabb gyógynövények világába, és segít kiválasztani milyen szereket, krémeket érdemes otthon tartani az egészségmegőrzés és az apróbb kellemetlenségek gyors kezelése érdekében.

Előadó: Hegyi Sára

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A vásárlást és fizetést követően  felvételről korlátlan ideig elérhető az előadás ezen a felületen  belépve a kapott ( emailben rendeléskor)  felhasználó névvel és jelszóval majd ezen az oldalon az oldal aljára tekerve a “LECKE” címszó alatt. Jó tanulást  kívánunk !

Leckék

Gyógyító aromák és keverékek – Hegyi Sárától

Hossz: 10 percNehézség: Könnyű

Gyógyító aromák és keverékek Hegyi Sára okleveles aromaterapeuta sok hasznos és illatos keveréket osztott meg velük az előadásában. Itt most lejegyeztünk néhányat. Bedörzsölő keverék immun erősítésre, váladékoldásra 20ml szezám olaj/ Sesamum indicum 30ml sárgabarack mag/Prunus armeniaca olaj  vagy édesmandula olaj Prunus amygdalus dulcis 30 csepp Eucalyptus radiata 30 csepp Cinnamomum camphora ct. cineol/Ravintsara azaz madagaszkári […]