Doktor Mami: Korosodó állatok gondozása homeopátiával előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Doktor Mami: Korosodó, idős állatok gondozása homeopátiával (állatorvosi geriátria)

Webinárium kutyásoknak, cicásoknak, gazdiknak, orvosoknak, állatorvoknak, homeopatáknak, tanácsadóknak, egészségügyi szakembereknek és a téma iránt érdeklődő nagyközönségnek

Sokan már tapasztalatból is tudják, hogy a homeopátia nemcsak a humán-, hanem állatgyógyászati vonalon is hatékony segítség, ha beteg a cicánk, kutyánk vagy más házi kedvencünk.

Napjainkban – a társállat tulajdonosok gondoskodásának hála – egyre több az idős kutya és macska, amely magában rejti az időskori egészségügyi problémákat is.

Szecsődi doktor ez alkalommal a korosodó cicák és kutyák gondozására vonatkozó gyakorlati tanácsokat fogja megosztani a közönségével, amelyek praktikus homeopátiás javaslatok formájában alkalmazhatóak azok életminőségének javítása érdekében.

Dr. Szecsődi Ferenc homeopata állatorvos a vajdasági Becsén él, Szerbiában. Magyarországon régóta ismert és elismert szakember, aki humán- és állatgyógyászati vonalon is hatékonyan alkalmazza a homeopátiás gyógymódot. A dr. Dinesh Chauhan által továbbfejlesztett Sankaran-féle „érzet-módszer” egyik leggyakorlottabb oktatója és alkalmazója a magyar és szerb homeopátiás szakmai közösségben. Jelenleg egy 2 éves érzet módszer kurzust tart Szerbiában, mellyel az ottani szakembereket ismerteti meg ezzel a módszerrel elméleti és gyakorlati vonalon is. Több mint 10 éve oktat állatorvosokat homeopátiára Belgrádban.

A Terápia Natúra Alapítvány szervezésében már tartott egy nagysikerű webináriumot a társállatokkal előforduló nyári problémák, helyzetek homeopátiás kezelésének témakörében, amely utólag is megtekinthető

Előadó: dr. Szecsődi Ferenc állatorvos

Technikai információk, a jelentkezés  menete:

  • Tegye a kosárba és vásárolja meg a kiválasztott előadást és vásárolja meg.
  • Lépjen be a  tanfolyam.terapianatura.hu oldalra a korábban megadott felhaszálónévvel és jelszóval.
  • A Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg az előadásokat. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap aljára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a vásárláshoz használt email címet és jelszót használja!

Tartalom