Doktor Mami: Homeopátiás segítség hányás és hasmenés esetén előadás (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Doktor Mami: Homeopátiás segítség hányás és hasmenés esetén

Nincs is rosszabb annál, ha látjuk pl. gyermekünket, családtagunkat szenvedni és nem tudjuk mi a baja. Fájlalja a hasát, kólikás tünetei vannak, vagy azon aggódunk, hogy ki ne száradjon, mert annyira legyengítette a sok hasmenés és hányás!

A „gyomor Pandóra szelencéje” szokás mondani gyógyítói körökben…mivel rengeteg oka lehet egy „fájó pocaknak”, de ha jó megfigyelők és kérdezők vagyunk, akkor nem is olyan ördöngösség megérteni, hogy mi lehet a baj és miképp tudunk a leghatékonyabban és leggyorsabban gyermekünk vagy a hozzánk forduló betegünk állapotán segíteni!

Dr. Kürti Katalin az országban az elsők között kezdett orvosként homeopátiát tanulni és alkalmazni. A nevét a legtöbben onnan ismerik, hogy Ő volt a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) egyik alapító tagja és elnöke hosszú évtizedeken át, mely alatt óriási szerepet vállalt a homeopátia hazai népszerűsítésében. Közbenjárásának hála tartotta meg a Nemzetközi Homeopátiás Liga 2000-ben Budapesten az 55. kongresszusát a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) épületében. Gyermekgyógyász szakorvosként közel négy évtizedig segítette a hozzá fordulók gyógyulását. Számos szakmai publikáció és többek között az Aurum király című homeopátiás mesekönyv és a Homeopátiás zsebkönyv szülőknek kiadvány szerzője és a Homeopátia kézikönyve szakmai lektora.

Az Előadó az előadásában értékes tapasztalatait és praktikusjavaslatait osztja meg a hallgatóságával a fenti tünetekre leggyakrabban alkalmazható homeopátiás szerek vonatkozásában.

Előadó: dr. Kürti Katalin (gyermekgyógyász, homeopata orvos)

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalmak