Doktor Mami: Fejlesztés zenével? Mi is az a Tomatis terápia? – előadás mindenkinek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Dr. A. A. Tomatis módszere – fejlesztés több területen

Előadó: Unger Ágnes

Ez a kevéssé ismert módszer az idegrendszer több területét is megmozgatja. Direktben stimulálja az egyensúlyi szervet, így hatással van a nagymozgásra, finommotorikára, szem-kéz koordinációra – tehát pl. az írásra. Megtanítja a beszédhangok helyes feldolgozását és képzését, segítve a helyes beszéden túl az iskolai készségeket egészen az idegen nyelv tanulásig. Mindemellett javul az önbizalom, a társas kapcsolatok. Ehhez a sokrétű fejlesztéshez egyetlen fejhallgatót és zenét használunk. Hogy hogyan? Ez mutatja be az előadás.

Előadóról: Unger Ágnesről

Unger Ágnes tanári végzettségű, lassan másfél évtizede főállásban a Tomatis módszert alkalmazó tréner, aki elvégezte az INPP mozgásfejlesztő és neurofeedback tréner képzést, egészségfejlesztő mentálhigiénikus. Budapesten dolgozik, de azért, hogy a vidéken élő klienseknek közelebb vigye a Tomatis módszert, trénereket képez az egész országból.

Technikai információk:

  • Az előadás a vásárlást és fizetést követően felvételről korlátlan ideig megtekinthető a rendelési visszaigazolásban kapott linkre kattintva.
  • A korábban megvásárolt előadásokat a tanfolyam.terapianatura.hu oldalra belépve a Tanfolyamaim menüpontra kattintva találja meg. (jobb felső sarok)
  • Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást a címre kattintva.
  • Görgessen a lap ajlára, a videó (lecke) az oldal alsó részén található.
  • Fontos, hogy belépéshez a rendeléshez használt email címet és jelszót használja!

Tartalom