Doktor Mami: Fejlesztés zenével? Mi is az a Tomatis terápia? – előadás mindenkinek (felvételről)

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Dr. A. A. Tomatis módszere – fejlesztés több területen

Előadó: Unger Ágnes

Ez a kevéssé ismert módszer az idegrendszer több területét is megmozgatja. Direktben stimulálja az egyensúlyi szervet, így hatással van a nagymozgásra, finommotorikára, szem-kéz koordinációra – tehát pl. az írásra. Megtanítja a beszédhangok helyes feldolgozását és képzését, segítve a helyes beszéden túl az iskolai készségeket egészen az idegen nyelv tanulásig. Mindemellett javul az önbizalom, a társas kapcsolatok. Ehhez a sokrétű fejlesztéshez egyetlen fejhallgatót és zenét használunk. Hogy hogyan? Ez mutatja be az előadás.

Előadóról: Unger Ágnesről

Unger Ágnes tanári végzettségű, lassan másfél évtizede főállásban a Tomatis módszert alkalmazó tréner, aki elvégezte az INPP mozgásfejlesztő és neurofeedback tréner képzést, egészségfejlesztő mentálhigiénikus. Budapesten dolgozik, de azért, hogy a vidéken élő klienseknek közelebb vigye a Tomatis módszert, trénereket képez az egész országból.

Fontos információ vásárlás után:
Az előadás megvásárlása után kérjük lépjen be regisztrációjával az oldalra, majd a tanfolyamok között keresse meg és lépjen be a megvásárol tanfolyamba. Ennek leírása alá görgetve megtalálja az előadás videoját:

Lecke